Cum a consolat-o Bianca Andreescu pe Serena Williams după ce aceasta s-a retras din finala Rogers Cup 2019

Serena Williams a izbucnit în lacrimi și a fost forțată să părăsească finala Rogers Cup 2019 din cauza durerilor de spate.

Cum a consolat-o Bianca Andreescu pe Serena Williams după ce aceasta s-a retras din finala Rogers Cup 2019

Bianca Andreescu este noua campioană de la Rogers Cup 2019, însă jucătoarea în vârstă de 19 ani nu s-a putut bucura pe deplin de acest moment.

Serena Williams a decis să se retragă din finala Rogers Cup 2019 din cauza durerilor de spate, potrivit Associated Press. Astfel, titlul i-a revenit Biancăi Andreescu, care a suprins pe toată lumea prin gestul său.

Înainte ca Serena să se retragă oficial, aceasta s-a așezat pe bancă și a izbucnit în plâns. Bianca a mers la aceasta și a îmbrățișat-o, spunându-i că i-a urmărit întreaga carieră și este incredibilă. Serena i-a explicat acesteia ce dureri are, iar Bianca părea că știe exact despre ce este vorba. „Este groaznic. Pe spate, nu? Știu totul despre tine”, a spus aceasta.

Cele două jucătoare de tenis s-au îmbrățișat încă o dată, iar mulțimea aflată pe Aviva Centre în Toronto a început să aplaude.

„Îmi pare rău că nu am putut să o fac astăzi, am încercat”, a spus Serena Williams la acceptarea premiului. „Pur și simplu nu am putut să o fac. Îi mulțumesc lui Jehovah pentru că m-a lăsat să ajung aici. Și Bianca, ești o sportivă incredibilă. Și îi mulțumesc echipei mele. A fost un an dificil, dar vom continua”, a continuat sportiva.

Bianca Andreescu a primit astfel trofeul, însă în discursul de mulțumire ea a menționat că acesta nu este finalul la care se aștepta. „Serena, m-ai făcut să plâng. Știu cum este să te retragi din competiții. Nu este ușor. Nu este modul în care m-am așteptat să câștig. Ești cu adevărat o campioană. Te-am urmărit câștigând de atât de multe ori. Ești cu adevărat o campioană, pe teren și în afara lui. Am rămas fără cuvinte acum. Acesta este un vis devenit realitate”, a spus jucătoarea de tenis.

Citește și:
De ce Serena Williams nu sărbătorește niciodată zilele de naștere

Foto: Hepta

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people