Cum a consolat-o Bianca Andreescu pe Serena Williams după ce aceasta s-a retras din finala Rogers Cup 2019

Serena Williams a izbucnit în lacrimi și a fost forțată să părăsească finala Rogers Cup 2019 din cauza durerilor de spate.

Cum a consolat-o Bianca Andreescu pe Serena Williams după ce aceasta s-a retras din finala Rogers Cup 2019

Bianca Andreescu este noua campioană de la Rogers Cup 2019, însă jucătoarea în vârstă de 19 ani nu s-a putut bucura pe deplin de acest moment.

Serena Williams a decis să se retragă din finala Rogers Cup 2019 din cauza durerilor de spate, potrivit Associated Press. Astfel, titlul i-a revenit Biancăi Andreescu, care a suprins pe toată lumea prin gestul său.

Înainte ca Serena să se retragă oficial, aceasta s-a așezat pe bancă și a izbucnit în plâns. Bianca a mers la aceasta și a îmbrățișat-o, spunându-i că i-a urmărit întreaga carieră și este incredibilă. Serena i-a explicat acesteia ce dureri are, iar Bianca părea că știe exact despre ce este vorba. „Este groaznic. Pe spate, nu? Știu totul despre tine”, a spus aceasta.

Cele două jucătoare de tenis s-au îmbrățișat încă o dată, iar mulțimea aflată pe Aviva Centre în Toronto a început să aplaude.

„Îmi pare rău că nu am putut să o fac astăzi, am încercat”, a spus Serena Williams la acceptarea premiului. „Pur și simplu nu am putut să o fac. Îi mulțumesc lui Jehovah pentru că m-a lăsat să ajung aici. Și Bianca, ești o sportivă incredibilă. Și îi mulțumesc echipei mele. A fost un an dificil, dar vom continua”, a continuat sportiva.

Bianca Andreescu a primit astfel trofeul, însă în discursul de mulțumire ea a menționat că acesta nu este finalul la care se aștepta. „Serena, m-ai făcut să plâng. Știu cum este să te retragi din competiții. Nu este ușor. Nu este modul în care m-am așteptat să câștig. Ești cu adevărat o campioană. Te-am urmărit câștigând de atât de multe ori. Ești cu adevărat o campioană, pe teren și în afara lui. Am rămas fără cuvinte acum. Acesta este un vis devenit realitate”, a spus jucătoarea de tenis.

Citește și:
De ce Serena Williams nu sărbătorește niciodată zilele de naștere

Foto: Hepta

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people