Cum au celebrat vedetele Ziua Pamantului!

Iata cum au celebrat vedetele Ziua Pamantului, care a avut loc in acest weekend, dar si primul Mars pentru Stiinta din lume!

Ziua Pamantului a avut loc in acest weekend, iar vedetele nu au pierdut ocazia de a posta pe Instagram imagini sau mesaje prin care au celebrat aceasta zi. De asemenea, primul Mars pentru Stiinta din lume a avut si el loc tot in acest weekend, in diverse locatii din Statele Unite, dar si din lume.

Ziua Pamantului este celebrata in fiecare an pe 22 aprilie si este dedicata, asa cum ii spune si numele, tuturor cauzelor ce tin de planeta: ecologie, sustenabilitate si probleme de mediu. Totusi, in 2017, ziua de 22 aprilie a avut dubla insemnatate, pentru ca coincis cu primul Mars pentru Stiinta din lume.

Vibez #marchforsciencenyc #earthday

A post shared by Troian Bellisario (@sleepinthegardn) on

Bill Nye, „the science guy”(omul cu stiinta), a tinut un discurs emotional la Marsul Pentru Stiinta din capitala Statelor Unite, Washington DC.
„Marsam astazi pentru a le reaminti oamenilor de pretudindeni, in special celor care fac legile, de importanta stiintei pentru sanatatea si prosperitatea umanitatii„, a declarat acesta.

„Love your Mother” 🌎 #marchforsciencenyc #earthday

A post shared by Troian Bellisario (@sleepinthegardn) on

Citeste si:
Modele atipice la show-ul Nick Graham de la New York Menswear Fashion Week

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people