Cum arată statuia Prințesei Diana. Prințul William și Prințul Harry au adus un omagiu emoționant mamei lor

Cum arată statuia Prințesei Diana. Prințul William și Prințul Harry au adus un omagiu emoționant mamei lor, chiar în ziua în care aceasta ar fi împlinit 60 de ani

Cum arată statuia Prințesei Diana. Prințul William și Prințul Harry au adus un omagiu emoționant mamei lor

Joi, 1 iulie, Prințul William și Prințul Harry au dezvăluit la Palatul Kensington statuia realizată în cinstea mamei lor, Prințesa Diana. Data aleasă pentru a dezvălui lumii întregi statuia Prințesei Diana nu este una întâmplătoare, fiindcă în această zi Diana ar fi împlinit vârsta de 60 de ani.

Inițial, William și Harry plănuiseră un eveniment grandios în cistea mamei lor, la care ar fi trebuit să participe peste 100 de persoane. Însă, potrivit unui comunicat oficial lansat vineri, numărul participanților va fi redus considerabil.Se pare că Elton John și David Furnish – care au făcut donații considerabile pentru acest proiect – au fost anunțați că un eveniment mai amplu pentru sărbătorirea Prințesei Diana va avea loc în luna septembrie.

Decizia de a reduce numărul invitaților la evenimentul în cadrul căruia a fost dezvăluită statuia Prințesei Diana se datorează restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, a prelungit măsurile de prevenție împotriva Covid-19, astfel încât, evenimentele în aer liber se pot desfășura doar în prezența a 30 de persoane.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Cei doi prinți au lucrat din greu pentru a crea ceva care să onoreze contribuția pozitivă pe care mama lor a avut-o asupra lumii. Cu siguranță faptul că au fost nevoiți să reducă numărul invitaților la 30 a stârnit multe nemulțumiri. William și Harry nu au vrut asta, dar tot este dezamăgitor”, a declarat o sursă pentru Best Life.

În anul 2017, Prințul Harry și Prințul William au dezvăluit prin intermediul unei declarații comune că plănuiesc amplasarea unei statui în grădinile Palatului Kensington, acolo unde au locuit alături de Prințesa Diana. „Au trecut 20 de ani de la moartea mamei noastre și este momentul potrivit să recunoaștem impactul său pozitiv din UK și din jurul lumii. Mama noastră a influențat atât de multe vieți. Sperăm că statuia Prințesei Diana îi va ajuta pe cei care vizitează Palatul Kensington să se gândească la viața și moștenirea ei”, spuneau cei doi în 2017 într-un comunicat de presă.

Citește și:
Prințul William, extrem de îngrijorat de viitoarele dezvăluiri ale fratelui său, Harry

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video