Cum arata sotia lui Nikolaj Coster-Waldau, Jaime Lannister din Game of Thrones

Pe Nikolaj Coster Waldau nu ai cum sa nu il cunosti, mai ales daca urmaresti "Game of Thrones", unde il interpreteaza pe Jaime Lannister.

Cum arata sotia lui Nikolaj Coster-Waldau, Jaime Lannister din Game of Thrones

Datorita acestui serial, Nikolaj Coster-Waldau a devenit unul dintre cei mai admirati si, de ce nu, doriti barbati de la Hollywood. Putini stiu insa ca acesta este casatorit in viata reala si asta chiar de 19 de ani.

Nikolaj Coster-Waldau este casatorit din anul 1998 cu Nukaaka Coster-Waldau. Cei doi au impreuna si doua fiice, Filipa, in varsta de 17 ani si Safina, in varsta de 14.

Desi intreaga lume il cunoaste acum datorita rolului lui Jaime Lannister, sotia sa nu se uita niciodata la „Game of Thrones”, ba mai mult aceasta nici nu prea participa la toate evenimentele alaturi de el, acest lucru fiind spus chiar de catre Nikolaj intr-un interviu in cadrul „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”. Sotia sa a vazut primul episod in 2011, la premiera, insa de atunci nu s-a mai uitat deloc.

Citeste si:
Si tu poti avea bijuteriile din Game of Thrones'

Ei bine, desi sotia sa nu se uita la serialul care l-a facut faimos pe acesta, relatia lor nu a fost afectata, iar el are in continuare probabil milioane de admiratoare in intreaga lume.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din people