Cum arată și cu ce se ocupă acum Selena, fosta membră a trupei Candy

În urmă cu 20 de ani, trupa Candy se bucura de un succes imens pe piața muzicală din România.

Trupa Candy se bucura de un mare succes pe plan muzical în urmă cu 20 de ani și toată lumea își amintește de cele trei fete care făceau la început parte din această formație: Giulia Anghelescu, Claudia Pavel, aka Cream, și Selena, pe numele real Elena Vasilache. Ulterior, după ce a decis să se concentreze asupra unei cariere solo, Claudia Pavel a fost înlocuită de Monica Andrei.

Giulia Angelescu și Claudia Pavel continuă și în ziua de azi cariera muzicală, însă nu același lucru se poate spune și despre fosta lor colegă, Selena. După destrămarea trupei, ea și-a încercat norocul ca artistă solo, a jucat în câteva telenovele, însă acest lucru nu i-a adus succesul pe care și-l dorea, așa că a decis să părăsească țara.

În 2012, Selena s-a mutat la Londra, unde a făcut parte din trupa Hot Casandra, fiind cooptată de iubitul său de la vremea aceea, Paul Ballo. Între timp, ea și-a descoperit o nouă pasiune, aceea de a organiza evenimente: „Mi-am dorit dintotdeauna să locuiesc într-o altă țară, să văd cum este. Pur și simplu, am plecat, fără să mă gândesc prea mult. Acum Londra aproape ca a devenit orașul meu. Îmi place că nu se fumează nicăieri în localuri, în schimb poți bea liniștit un cocktail la un musical. E un oraș minunat, dar greoi pentru mulți. Eu însă îi sunt foarte îngăduitoare”, mărturisea Selena la aproximativ doi ani de când părăsise România.

Între timp, Selena a reușit să pună bazele unei afaceri de succes și acum este designer floral, având propria firmă de aranjamente florale. Imagini cu Selena și creațiile ei florale poți vedea în GALERIA de mai sus.

Chiar dacă este destul de discretă cu privire la viața ei personală, fanii pot admira din plin superbele aranjamente florale pe care le face Selena, pe pagina de Instagram a firmei ei, Lilac And Bloom.

Citește și:
Katy Perry vorbește cu sinceritate despre viața de mamă: „Asta e ce fac femeile? Doamne!”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people