Cum arată și ce mai face acum Oana Vincu din trupa „Genius”

"Genius" a fost una dintre cele mai apreciate formații din România, însă cum arată și ce mai face acum Oana Vincu, solista trupei?

Cum arată și ce mai face acum Oana Vincu din trupa „Genius”

Cu siguranță îți mai amintești de trupa Genius și de piesele lor de mare succes, cum ar fi „Macho Man”, „Vara”, „Cheful”, „Orașul trist” și „Ciocolata.”

Din trupa Genius au făcut parte Oana Vincu, Cezar și Ovidiu Hălmăgean, iar cei trei s-au aflat pe piața muzicală între 1996 și 2001. Anunțul că trupa se destramă i-a întristat pe fanii celebrei trupei, iar fiecare membru a decis să o ia pe căi diferite.

Oana Vincu face parte dintr-o familie de artiști pentru că atât tatăl ei, cât și fratele acestuia, au pus bazele grupului „Virtuozii Banatului.” Oana Vincu și Cezar Hălmăgean au format un cuplu, iar după ce trupa Genius s-a destrămat, au mai încercat diferite proiecte comune. Cei doi au locuit o perioadă în America, însă Oana a decis să se întoarcă și să locuiască în Timișoara, orașul ei natal. Oana Vincu a absolvit Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, iar în prezent este profesoară de canto.

Oana Vincu a făcut parte din distribuția unui musical, Romeo și Julieta, în cadrul căruia a interpretat rolul Lady Capuletti. 

În 2014, Oana Vincu a lansat alături de Gabriel Cotabiță piesa „Patul gol”, a cărei muzică e semnată chiar de artistă. „Visul meu a fost să fac un duet cu un artist mare al României cu cântecele căruia am copilărit, declara Oana Vincu cu privire la colaborarea cu Gabriel Cotabiță.

Într-un interviu din 2015, Oana Vincu a vorbit despre trupa Genius și motivul pentru care s-au despărțit. „Totul a început să se clatine, atunci când oboseala și-a spus cuvântul. Aveam foarte multe concerte, de multe ori, două sau trei pe zi, mai ales în timpul verii, pe litoral. Nu a fost deloc ușor pentru niște copii, care terminaseră liceul și poate nu fuseseră plecați de acasă mai mult de o săptămână, două, pe timpul vacanțelor de vară”, a declarat Oana Vincu pentru ziare.com.

„Nu am mai continuat, pentru că am decis de comun acord să ne oprim. Nu au fost certuri legate de bani, precum s-a vehiculat în presă. Știu că citisem adevărate scenarii de film despre despărțirea noastră”, a adăugat Oana Vincu pentru sursa menționată.

Citește și:
Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre vacanța din Republica Dominicană

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people