Cum arată o nuntă de milioane de dolari în India

Dacă te întrebai cum arată o nuntă de milioane de dolari în India, ți-am pregătit mai multe detalii despre ceremoniile spectaculoase care au avut loc ieri.

Cum arată o nuntă de milioane de dolari în India

Dacă îți imaginai că nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry a fost cea mai spectaculoasă anul acesta, trebuie să vezi și cum arată o nuntă de milioane de dolari în India.

Un singur indiciu îți poate arăta cât spectaculos a fost totul – Beyonce a fost adusă special să cânte atât la ceremoniile de dinainte de nuntă, cât și în ziua căsătoriei.

Cine este fericitul cuplu?

Ieri, 12 decembrie, Isha Ambani, fiica lui Mukesh Ambani, considerat cel mai bogat om din India, posibil chiar și din Asia, s-a căsătorit cu Anand Piramal, fiul lui Ajay Piramal, cel care deține o companie ce valorează 4,2 miliarde de dolari.

Isha Ambani, în vârstă de 27 de ani, a studiat la Yale și Stanford și este co-director al Reliance Jio, cea mai mare rețea 4G din India. Ea și Piramal, fondatorul Pirala Reality, sunt prieteni din copilărie. Cei doi s-au logodit în luna mai a acestui an într-un templu în Mahabaleshwar.

Tot ce trebuie să știi despre nuntă

Nunta a fost organizată de tatăl miresei și a avut loc la locuința familiei, o casă pe 27 de etaje din Mumbai. După mai multe zile de ceremonii spectaculoase și petreceri, alături de un concert privat susținut de Beyonce, invitații au sosit la reședința Ambani, care a fost decorată cu lumini și mii de flori.

Reședința Ambani este numită și Antilla, numele provenind de la insula mitică pomenită în mitologia greacă și romană. Pentru a îngriji această locuință este nevoie de 600 de angajați (într-o zi normală), Atilla fiind considerată a fi una dintre cele mai scumpe locuințe din lume, aflându-se pe locul al doilea, după Palatul Buckingham.

Pe lângă florile și luminile care au decorat întreaga stradă nu a lipsit nici covorul roșu. Priyanka Chopra și Nick Jonas au pozat pentru fotografii prezenți, actrița fiind o prietenă apropiată a miresei, ea fiind și una dintre domnișoarele de onoare pe care Priyanka le-a avut la nuntă.


Printre invitați s-au numărat și alte staruri de la Hollywood, Aishwarya Rai, Amitabh Bachchan și Shah Rukh Khan, precum și modelul Natalia Vodianova, fostul secretar de stat al SUA, John Kerry. Hilary Clinton a participat la nuntă, această locuind cu familia Ambani în locuința acestora în timpul vizitelor în acest oraș.


Toți invitații au purtat ținute spectaculoase, Priyanka a ales un costum roz Ralph Lauren, Natalia Vodianova o rochie Dior, iar Hilary Clinton a ales să poarte un costum indian.

Se pare că Isha Ambani și soțul ei, Anand Piramal au cerut invitaților să nu distribuie pe social media poze de la nuntă pentru a păstra evenimentul cât mai personal.

Cât a costat această nuntă?

Potrivit Bloomberg ar putea fi vorba de două sume complet diferite, însă tot de ordinul milioanelor de dolari. Experții în nunți au estimat că toate activitățile au costat în jur de 100 de milioane de dolari, însă alte surse anonime apropiate cuplului au declarat că familia Ambani nu a cheltuit mai mult de 15 milioane de dolari pentru toate aceste zile.

Cele 15 milioane de dolari ar acoperi atât costul nunții, cât și pe cel al ceremoniilor care au avut loc înainte. Totodată, în această sumă ar intra și cazarea invitaților la hoteluri de 5 stele, zborurile acestora, precum și mâncarea donatăde familie oamenilor din Udaipur ca un gest de recunoștință pentru găzduire.

Citește și:
Cea mai spectaculoasa nunta a anului! Mireasa a purtat o rochie de 700.000. de lire sterline

Foto: Instagram (@ambani.isha)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people