Cum arată nepotul Reginei Elisabeta a II-a care, la doar 21 de ani, a cucerit internetul!

Credeai că știi totul despre familia regală britanică?

Știrile despre familia regală britanică sunt la ordinea zilei. Fie că este vorba chiar despre Regina Elisabeta a II-a sau despre celebrele cupluri William & Kate și Harry & Meghan, în fiecare zi mai aflăm lucruri noi despre cei mai cunoscuți membri ai familiei regale britanice.

Iată că de această dată un alt membru al familiei regale britanice ne-a atras atenția. Și nu numai nouă, ci internauților din lumea întreagă!

Numele lui este Arthur Chatto, are 21 de ani, este al 26-lea în linie succesorală la tronul Marii Britanii și este nepotul Reginei Elisabeta a II-a (mai exact el este nepotul Prințesei Margaret, sora cea mică a Reginei).

Ca orice tânăr de 21 de ani și ținând cont de faptul că șansele lui de a ajunge vreodată pe tron sunt minime, Arthur Chatto își încântă fanii care îl urmăresc pe Instagram cu imagini și clipuri care îl prezintă fie antrenându-se, fie înconjurat de prieteni sau în vacanțe și în timpul competițiilor la care participă.

În prezent Arthur Chatto este student la Universitatea din Edinburgh, urmând a fi licențiat în geografie și lucrează ca antrenor personal la sala de fitness BoundFitness din Scoția. La fel ca cei mai mulți membri ai familiei regale britanice, el a învățat la Colegiul Eton și este considerat unul dintre cei mai doriți burlaci de rang regal din lume.

Conform descrierii pe care o are la contul său de Instagram, Arthur deține nu unul, ci chiar două recorduri mondiale! Este vorba despre cel pentru Cea mai tânără persoană și Cea mai tânără echipă care a vâslit în jurul Marii Britanii. Pentru că numărul fanilor este unul considerabil, Arthur Chatto are și câteva contracte de publicitate. Este ambasador al brand-urilor Elliot Brown Watches și Jöttnar.

Răsfoiește galeria noastră și descoperă câteva dintre cele mai interesante și inedite imagini postate de Arthur Chatto pe contul lui de Instagram.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au un nepot preferat și nu este persoana la care te aștepți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people