Cum arată Lucia Martin-Yosef, fiica lui Ricky Martin și a lui Jwan Yosef

Ricky Martin a postat prima fotografie cu fiica lui, Lucia Martin-Yosef.

Cum arată Lucia Martin-Yosef, fiica lui Ricky Martin și a lui Jwan Yosef

După mult timp de așteptare, Ricky Martin a postat prima fotografie cu fiica lui, Lucia Martin-Yosef, alături de o descriere emoționantă: „La luz de mis ojos”, care înseamnă lumina ochilor mei. În imaginea absolut adorabilă, Ricky o ține în brațe pe Lucia, iar aceasta privește cu uimire în zare. Mai multe celebrități s-au grăbit să-i lase un comentariu artistului, dar și fani care l-au felicitat și încurajat în noua etapă importantă din viața lui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La luz de mis ojos #Lucia

O postare distribuită de Ricky (@ricky_martin) pe

Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef, și-au întâmpinat fiica în Ajunul Anului Nou, cei doi postând o fotografie pe Instagram, însă fără chipul bebelușului. „Suntem mai mult decât fericiți să anunțăm că am devenit părinții unei fetițe frumoase și sănătoase, Lucia Martin-Yosef. A fost o perioadă specială pentru noi și de abia așteptăm să vedem unde ne va duce acest bebeluș stelar”, scris Ricky.

Se pare că cei doi își doresc o casă plină de copii, potrivit unor declarații făcute recent. „Vreau o familie mare, dar se întâmplă multe lucruri în acest moment cu munca, nunta, o mulțime de lucruri. Deci vom face puțină ordine înainte, iar apoi ne vom pregăti pentru mai mulți copii”, a recunoscut artistul. Ricky Martin și Jwan Yosef au început să se întâlnească în 2016, iar în luna noiembrie a aceluiași an, au anunțat în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres că s-au logodit.

Citește și:
Lady Gaga, acuzată că ar fi plagiat melodia „Shallow'

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people