Cum arată Lucia Martin-Yosef, fiica lui Ricky Martin și a lui Jwan Yosef

Ricky Martin a postat prima fotografie cu fiica lui, Lucia Martin-Yosef.

Cum arată Lucia Martin-Yosef, fiica lui Ricky Martin și a lui Jwan Yosef

După mult timp de așteptare, Ricky Martin a postat prima fotografie cu fiica lui, Lucia Martin-Yosef, alături de o descriere emoționantă: „La luz de mis ojos”, care înseamnă lumina ochilor mei. În imaginea absolut adorabilă, Ricky o ține în brațe pe Lucia, iar aceasta privește cu uimire în zare. Mai multe celebrități s-au grăbit să-i lase un comentariu artistului, dar și fani care l-au felicitat și încurajat în noua etapă importantă din viața lui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La luz de mis ojos #Lucia

O postare distribuită de Ricky (@ricky_martin) pe

Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef, și-au întâmpinat fiica în Ajunul Anului Nou, cei doi postând o fotografie pe Instagram, însă fără chipul bebelușului. „Suntem mai mult decât fericiți să anunțăm că am devenit părinții unei fetițe frumoase și sănătoase, Lucia Martin-Yosef. A fost o perioadă specială pentru noi și de abia așteptăm să vedem unde ne va duce acest bebeluș stelar”, scris Ricky.

Se pare că cei doi își doresc o casă plină de copii, potrivit unor declarații făcute recent. „Vreau o familie mare, dar se întâmplă multe lucruri în acest moment cu munca, nunta, o mulțime de lucruri. Deci vom face puțină ordine înainte, iar apoi ne vom pregăti pentru mai mulți copii”, a recunoscut artistul. Ricky Martin și Jwan Yosef au început să se întâlnească în 2016, iar în luna noiembrie a aceluiași an, au anunțat în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres că s-au logodit.

Citește și:
Lady Gaga, acuzată că ar fi plagiat melodia „Shallow'

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people