Cum arăta iubitul din liceu al lui Meghan Markle

Dacă te întrebai cum arăta Meghan Markle în liceu, dar și cine a fost primul ei iubit, ei bine, acum ai ocazia să vezi o fotografie cu ei doi!

Cum arăta iubitul din liceu al lui Meghan Markle

Tuturor ne este teamă atunci când ne uităm la fotografii cu noi din perioada liceului deoarece vrem să uităm cât mai repede acea perioadă. Însă, o fotografie cu Meghan Markle din liceu, alături de primul ei iubit, ne demonstrează că ar trebui să ne amintim cu plăcere de perioada adolescenței. 

Cu toate acestea, ce a atras cu adevărat atenția în rândul celor care au văzut imaginea, pe lângă faptul că ne este dezvăluit un moment special din viața personală a Ducesei de Sussex, este că Meghan Markle nu este deloc schimbată, look-ul ei de acum fiind unul asemănător cu cel pe care îl avea atunci. Fotografia a fost postată de către un internaut pe Instagram, alături de descrierea „Meghan Markle la vârsta de 16 ani, alături de primul ei iubit, Luis Segura.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

16 year old Meghan Markle posing with her first boyfriend Luis Segura at a high school Christmas dance in 1997 🎄🎁❄️

O postare distribuită de Velvey 👼🏻 (@velvetcoke) pe

Încă de atunci Meghan Markle era adepta unui stil natural, fără să exagereze nici cu machiajul ori coafurile complicate. Fotografia este făcută cu mult timp înainte ca Meghan să își înceapă cariera în actorie, ea debutând cu câteva roluri în anumite seriale de televiziune, cum ar fi General Hospital în 2002 sau chiar Suits, serialul care a și făcut-o cunoscută.

Imaginea cu Meghan Markle, alături de primul ei iubit, a strâns extrem de repede mii de like-uri, semn că persoanele care o admiră pe Meghan s-au bucurat să vadă o imagine cu ea din adolescență.

Această fotografie cu Meghan Markle din liceu ne demonstrează încă o dată că naturalețea va fi întotdeauna la modă și că nu ar trebui să ne fie frică să ne arătăm așa cum suntem noi.

Citește și:
Adevărul despre prietenia dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people