Cum arată Elisei, fratele mai mic al Lidiei Buble

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și vorbește întotdeauna cu mândrie și admirație despre familia ei.

Lidia Buble se poate mândri cu o familie numeroasă pentru că ea mai are 10 frați și surori. „Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot”, a declarat Lidia Buble pentru Click!.

Lidia Buble le-a făcut o mare surpriză fanilor care o urmăresc pe Instagram, ea postând mai multe imagini și clipuri pe Instagram în care apare alături de fratele ei mai mic, Elisei, și soția acestuia.

Elisei are 25 de ani și în 2018 s-a căsătorit, el și soția lui, Gabriela, având o nuntă penticostală. Fanii au observat imediat asemănarea fizică dintre Lidia și fratele ei, dar și faptul că artista se înțelege foarte bine cu soția acestuia. Răsfoiește galeria de mai sus pentru a vedea cât de bine seamănă cei doi!

Într-un interviu pentru revista Viva, Lidia Buble a vorbit cu sinceritate despre copilăria și familia ei. „Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine. Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim.”

Artista a mărturisit că atunci nu obișnuia să împartă cu frații ei, însă acum lucrurile stau cu totul diferit. „Nu prea împărtășeam cu frații mei, eram puțin egoistă, dar acum lucrurile s-au mai schimbat. Împart și chiar îmi face plăcere să le fac cadouri, în special surorilor mele și nepoțeilor”, a spus Lidia Buble pentru sursa menționată.

Citește și:
Gina Pistol le-a arătat fanilor imagini inedite cu ea însărcinată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people