Cum arată casa lui Smiley și a Ginei Pistol?

Casa lui Smiley, în care acesta locuiește împreună cu partenera sa, Gina Pistol, și cu fiica lor, Josephine, este gata și e un spațiu primitor și luminos.

Cum arată casa lui Smiley și a Ginei Pistol?

Casa lui Smiley din apropierea Capitalei, în care acesta locuiește împreună cu Gina Pistol și cu fiica lor, este o oază de liniște, iar cei doi nu au făcut un secret din faptul că și-au dorit să o renoveze și să o pregătească, astfel încât să fie perfectă și pentru fiica lor, Josephine Ana Maria. De-a lungul ultimului an, cei doi au vorbit în mai multe rânduri despre renovare și despre emoțiile pe care le-au trăit că nu vor reuși să aibă proiectul gata înainte de nașterea fiicei lor.


Casa lui Smiley este localizată în Cernica, iar valoarea imobilului, susține publicația Spynews, se ridică la peste 300.000 de euro. La realizarea proiectului au lucra trei arhitecți și un inginer constructor, echipă care a și declarat că a avut libertate deplină în munca la casă.Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală”.

Se pare, însă, că planul a funcționat, iar libertatea acordată de proprietar specialiștilor a avut rezultatele scontate. Casa lui Smiley este acum un spațiu primitor și luminos, perfect să găzduiască o tânără familie. Locul preferat al celor doi părinți din întreaga casă este, cum era de așteptat, camera fiicei lor, pe care au plănuit-o cu atenție.

„Încep să am emoții. Arată superb. Superb arată. Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos”, declara Gina Pistol despre proiect.

Casa lui Smiley este amplasată în complexul rezidenţial Swan Lake Village din comuna Pantelimon, pe șoseaua Cernica, în apropierea lacului navigabil. Complexul cuprinde case de două tipuri, cuplate, cu suprafețe de 285, respectiv 273 de metri pătrați, și este un cartier de tip închis, cu bariere și un spațiu verde comunitar pentru recreere și joacă. În același complex mai locuiesc și Marius Moga, Inna, Tudor Chirilă și Andreea Bănică.

Citește și:
Alexandra Dinu, mărturisiri despre relația la distanță pe care o are cu iubitul ei: „Nu există o rețetă perfectă'

Foto: arhiva ELLE, spynews.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people