Cum arată astăzi Petru, fiul Andreei Berecleanu

Andreea Berecleanu i-a transmis fiului ei, Petru, în vârstă de 15 ani, un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Ce a dezvăluit prezentatoarea TV?

Andreea Berecleanu a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare o fotografie inedită cu fiul ei, Petru, în vârstă de 15 ani, însoțită de un mesaj special pe care i l-a transmis de Sfinții Petru și Pavel. În imaginea publicată de prezentatoarea TV, putem observa cât de mult seamănă adolescentul cu mama lui.

„O fotografie de astăzi, de ziua lui. Mă bucur că i-am ales acest nume de botez, i se potrivește perfect și îi place și lui. Petru e deja mare, se crede și mai mare (ceea ce e normal la vârsta lui), are deja personalitatea conturată. Ce îmi place mult la copilul meu sunt bunătatea și simțul umorului, de altfel, trăsături genetice. La mulți ani tuturor celor care se bucură de ziua Sf Petru și Pavel!”, a fost mesajul transmis de Andreea Berecleanu pe Facebook.

Petru, în vârstă de 15 ani, este fiul pe care Andreea Berecleanu îl are alături de fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. Cei doi au divorțat în 2013, după un mariaj care a durat 15 ani și mai au împreună o fiică, pe nume Eva. În 2016, Andreea Berecleanu s-a căsătorit cu medicul estetician Constantin Stan.

Andreea Berecleanu a vorbit în podcastul lui Damian Drăghici despre relația copiilor ei cu tatăl lor. Prezentatoarea de la Prima TV a menționat că actualul partener, Constantin Stan, are o relație de prietenie cu Eva și Petru și că acesta s-a înțeles încă de la început foarte bine cu ei. „Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic și ei au trăit din acel moment alături de noua familie formată din mine și Constantin. Au fost foarte bine primiți de Constantin și s-au simțit foarte bine alături de el. El nu și-a atribuit nici o secundă, nici atunci și nici în zilele noastre rolul de tată, pentru că tatăl lor a existat 100% în viața lor, ci rolul de prieten foarte bun. (…) A contat foarte mult faptul că au ținut contactul permanent cu tatăl lor.”

Citește și:
Cine este Andreea Ilie, mezzosoprana care are o relație cu Bobby Păunescu?

Foto: Instagram Andreea Berecleanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people