Cum arată acum gemenii lui Jennifer Lopez! Max și Emme au împlinit 10 ani!

Credeți sau nu, au trecut zece ani de când Jennifer Lopez și Marc Anthony și-au ținut pentru prima oară gemenii în brațe, Maximilian David și Emme Maribel.

Cum arată acum gemenii lui Jennifer Lopez! Max și Emme au împlinit 10 ani!

Zece ani plini de fericire și împlinire pentru care artista este mai mult decât recunoscătoare. Este foarte mândră de cei doi copii ai ei și îi consideră cea mai de preț comoară din viața sa.

Artista alege cu atenție momentele în care își expune copiii în lumina reflectoarelor, căci, la fel ca multe alte vedete, aceasta preferă sa-și țină familia departe de ochii paparazzilor și de eventualele speculații care pot apărea pe seama acestora.

De aceea suntem extrem de fericite atunci când J.Lo decide să posteze fotografii sau fimulețe cu ei pe social media, astfel avem ocazia să aflam cât mai multe despre aceștia. Cu ocazia zilei lor de naștere, Jennifer Lopez a postat câteva filmulețe realizate special pentru ei pe pagina ei de Instagram.

Emme, care este mai în vârstă cu 11 minute decât fratele ei, poate fi considerată deja mini copia mamei sale. În decembrie, cântăreața a postat un videoclip cu Emme cântând la serbarea de Crăciun, și fără îndoială toată lumea a observat asemanarea izbitoare dintre cele două. Mai mult ca sigur micuța Emme va călca pe urmele mamei sale.


Indiferent cât de ocupat ar fi programul ei, în timp ce înregistrează un nou album sau pleacă în turnee, aceasta este nedespărțită de cei doi copii ai săi.

Jennifer Lopez i-a adus pe lume pe gemenii Maximilian David şi Emme Maribel, în Long Island, New York, la 22 februarie 2008. Bebeluşii au fost prezentaţi pentru prima oară lumii în ediţia din 11 martie 2008 a revistei People'. Publicaţia a plătit 6 milioane de dolari pentru pozele gemenilor, fiind considerate cea mai mare sumă oferită vreodată pentru fotografii de celebrităţi până la acea vreme.

Citeste si:
Jennifer Lopez, declaratii despre prima intalnire cu Alex Rodriguez

Text: Florina Ioana Andreescu
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people