Cum arată acum fețita care a cucerit lumea întreagă cu reacția ei de la nunta lui Kate & William

Pe 29 aprilie 2011 Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii care a atras atenția lumii întregi.

Cum arată acum fețita care a cucerit lumea întreagă cu reacția ei de la nunta lui Kate & William

Ducii de Cambridge și-au unit în mod oficial destinele pe 29 aprilie 2011 la catedrala Westminster din Londra, în fața arhiepiscopului de Canterbury și a lumii întregi.

William și Kate aniversează 10 ani de la momentul în care au spus da, într-un eveniment emoționant și de-a dreptul impresionant din punctul de vedere al desfășurării de forțe și care a fost urmărit de 2,4 miliarde de persoane. Nunta lor de vis, care a culminat, conform obiceiului, cu o plimbare cu caleașca către palatul Buckingham, în ovațiile mulțimii entuziasmate, și cu tradiționala ieșire la balconul palatului, a rămas una dintre cele mai spectaculoase nunți regale.

Unul dintre momentele rămase în memoria tuturor a fost reacția pe care una dintre fetițele care a participat la ceremonie a avut-o la celebrul și mult așteptatul sărut pe care William și Kate l-au avut la balconul palatului Buckingham. Grace Van Cutsem avea atunci 3 ani, iar momentul în care și-a acoperit urechile cu mâinile din cauza zgomotului din jur a coincis, întâmplător, cu cel al sărutului dintre William și Kate.

Grace Van Cutsem este fiica lui Hugh van Cutsem, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai cuplului regal și a stat departe de ochii lumii de la acel moment celebru. Ea are acum 13 ani, iar recent, mama ei a postat pe contul ei de Instagram o imagine în care apare Grace.

Prințul William și Kate Middleton au aniversat 10 ani de la nuntă, timp în care s-au născut, pe rând, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, dar în familia regală au și avut loc schimbări dramatice, precum decesul Prințului Philip, dar și criza generată de ruptura cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Cei doi s-au cunoscut încă din copilărie, când Ducele de Cambridge avea doar 9 ani și a participat la un meci de hochei la școala la care studia Kate, însă au început să se vadă frecvent în 2001, urmând cursurile aceleiași școli. După doi ani ca prieteni, au devenit un cuplu, iar biograful Andrew Morton susține în volumul publicat despre aceștia că, la debutul relației lor, în 2003, Prințul William „a tratat-o pe Kate ca pe o persoană care îl slujește”. Chiar aceste lucruri le-au adus probleme în relație, deși au trecut peste ele, astfel încât acum aniversează 10 ani de mariaj, alături de cei trei copii ai lor. „Wiliam putea fi o prezență dificilă în anumite momente, iar Kate se simțea neapreciată – era tratată mai mult ca o persoană care îl slujește decât ca o iubită”, mai scria Morton.

Logodna a avut loc pe 20 octombrie 2010, când William și Kate se aflau în vacanță în Kenya și când Prințul, al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, i-a oferit alesei sale inelul de logodnă care i-a aparținut Prințesei Diana, celebrul inel de aur alb cu un safir mare, oval, înconjurat de 14 diamante.

Citește și:
Prințul Louis al Marii Britanii a împlinit 3 ani – vezi cele mai adorabile poze cu micul prinț

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people