Cum a reușit Lili Sandu să revină la greutatea de dinaintea sarcinii

Lili Sandu a povestit într-un interviu recent cum a reușit să scape de kilogramele în plus acumulate pe perioada sarcinii.

Cum a reușit Lili Sandu să revină la greutatea de dinaintea sarcinii

Lili Sandu, în vârstă de 41 de ani, a povestit într-o intervenție tv la emisiunea Vorbește lumea cum a reușit să revină la silueta pe care o avea înainte de naștere și să scape de kilogramele în plus.

Lili Sandu a devenit mamă în luna august a anului trecut, când a adus pe lume un băiețel, pe care l-a botezat Thomas Jay Cristian, iar de atunci viața ei și a partenerului ei, Silviu Țolu, s-a schimbat considerabil.

„Este foarte greu. Dar, pe cât de greu este, pe atât de ofertant și incredibil de frumos este. Mi se pare cel mai minunat lucru și cea mai frumoasă realizare. El e și un copil iubibil. E foarte drăguț și liniștit. Acum nu prea mai doarme cum dormea înainte, dar nu pot să mă plâng”, a declarat Lili Sandu în cadrul emisiunii.

„De vreo trei ori pe noapte se trezește pentru a mânca. Viața de mămică mă prinde și mă bucur că mi s-a întâmplat lucrul ăsta. L-am așteptat destul de mult. S-a întâmplat cum a vrut Dumnezeu. La unele se întâmplă la 20, la altele la 40. (…) Într-adevăr, a contat foarte mult faptul că am avut o viață foarte organizată. Contează foarte mult anii de dinainte și faptul că v-am tot bătut la capul cu modul meu de viață sănătos. (…) Nu sunt mearsă la sală pentru că nu avem efectiv timp. Eu și cu Silviu ne ocupăm doar noi doi de bebe. O să începem sala curând, vine vara. S-a întâmplat, să slăbesc. N-am ținut vreo dietă, pentru că alăptez. Cred că datorită acestui lucru. Sunt uimită de organismul meu. Eu am luat 24 de kg. Eram destul de solidă, dar drăguță. Acum sunt la fel ca înainte, după 5 luni de la naștere. Îmi place să fac sport pentru că mă simt foarte bine și îmi dă o energie bună„, a mai precizat Lili Sandu.

De când au devenit părinți, viața lor s-a schimbat radical, după cum a spus și Silviu Țolu în luna octombrie în cadrul unei emisiuni TV. „E mulțumitor, e foarte frumos. Ne bucurăm de fiecare clipă. Vrem să-l transformăm într-un cititor înrăit pentru că este un obicei care mi se pare foarte folositor în viață. Îi citeam încă de când era în burtică. Vrem să-l obișnuim cu treaba asta. Să ne vadă și pe noi citind și să-l obișnuim cu asta”, a spus Silviu Țolu în emisiunea La Măruță de pe Pro TV.

Citește și:
Gina Pistol și Smiley, într-o ipostază inedită, cum nu i-ai mai văzut până acum în public!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people