Cum a fost la cea de-a treia ediție Stylish Shopping Session, un eveniment marca ELLE România & București Mall

Vedetele au luat cu asalt evenimentul Stylish Shopping Session powered by București Mall, o sesiune inedită de shopping sub ghidajul atent al stiliștilor ELLE, binevenită la început de nou sezon.

Pe 24 septembrie vedetele au participat la o nouă ediție Stylish Shopping Session, un eveniment marca ELLE România & București Mall – Vitan.

Amalia Enache, Laura Cosoi, Alexandra Ungureanu, Ada Condeescu, Anca Serea, Elena Gheorghe și mulți alții ne-au onorat cu prezența la o sesiune atipică de cumpărături și styling în București Mall – Vitan (Calea Vitan 55-58) alături de Domnica Mărgescu, Cristina Crăciun și Maurice Munteanu, stiliștii ELLE.

De altfel, piesele basic, jeans, ghetele sau pantofii sport și accesoriile discrete au fost preferate de vedetele care au cutreierat magazine precum Collective, Musette, Tezyo, Tommy Hilfiger și Topshop Topman din București Mall-Vitan.

După sesiunea de shopping vedetele s-au răsfățat în lounge-ul special și au savurat un pahar de prosecco și o selecție de dulciuri delicioase.

Răsfoiește galeria și vezi cum s-au distrat vedetele la Stylish Shopping Session.

Mulțumim sponsorului nostru, București Mall – Vitan, precum și partenerilor pentru sprijinul acordat: Bulgari & Shiseido.

Foto: Eli Driu, Sorin Cioponea

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people