Cu cine a avut Kate Middleton relații înainte de a se căsători cu Prințul William

Înainte să se căsătorească cu Prințul William, Kate Middleton a mai avut alte trei relații.

Cu cine a avut Kate Middleton relații înainte de a se căsători cu Prințul William

Kate Middleton și-a întâlnit Prințul în 2003, iar din 2011 ea și William sunt căsătoriți. Formează unul dintre cele mai apreciate cupluri regale, iar aparițiile lor sunt întotdeauna perfecte.

Cu toate acestea, Prințul William nu a fost prima iubire a lui Kate. Înainte de a deveni Ducesă, ea a avut relații cu alți trei bărbați, doi dintre aceștia fiind invitați la nunta sa cu Prințul William în aprilie 2011.

1. Willem Marx

Kate Middleton și-a întâlnit prima iubire în 2000, când studia la Colegiul Marklborough. Cei doi au rămas prieteni după despărțire, iar Willem a fost invitat la nunta Ducesei. În prezent reporterul CNBC este căsătorit cu o prezentatoare tv de origine peruviană, Johanna Botta.

A post shared by Jacques0525 (@jacques0525) on

2. Rupert Finch

Înainte de a se căsători cu Prințul William, Kate a avut o relație cu avocatul Rupert Finch. Cei doi s-au cunoscut în 2001, când ea urma cursurile Univerității St. Andrews, însă relația lor nu a durat foarte mult. Kate și Rupert au rămas prieteni, el fiind invitat, alături de partenera sa, Lady Natasha Rufus Isaacs, la nunta regală. Rupert i-a invitat de asemenea pe Kate și Prințul William la nunta sa, în 2013.

3. Henry Ropner

Se pare că Henry Ropner și Kate Middleton au avut o relație în perioada în care ea și Prințul William s-au despărțit (în 2007). Ropner este în prezent căsătorit cu Natasha Sinclair.

Citește și:
De ce s-au despărțit Kate Middleton și Prințul William înainte de a se căsători?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people