Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol după naștere?

Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol după naștere? Vedeta le-a vorbit fanilor despre dificultățile ei și le-a spus ce face pentru a ameliora situația.

Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol după naștere?

Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol după naștere? Ca orice femeie care a născut, aceasta este obosită și stresată, gestionând complicațiile pe care venirea pe lume a unui copil le aduce în viața oricărei familii, alături de bucuriile nemăsurate. Însă, firește, nașterea presupune și o serie de slăbiciuni fizice, cu care se confruntă aproape toate femeile. Prezentatoarea Chefi la cuțite și Asia Express a născut în luna martie anul acesta prima sa fiică, pe Josephine Ana Maria, copilul pe care îl are cu partenerul său de viață, Smiley.

Vedeta le-a povestit fanilor despre una dintre dificultățile cu care se confruntă, dar le-a mărturisit și ce face pentru a ameliora situația. Se pare că Gina Pistol după naștere a fost afectată, ca multe alte mame, de căderea părului. „Dacă el nu mă vrea, eu îl vreau, să știți. Și acum vorbesc despre păr, pentru că sunt în perioada în care, ca orice proaspătă mămică, mă confrunt cu căderea părului. Dar, ca să nu fie o cădere masivă, așa cum am auzit eu pe la prietenele mele că se poate întâmpla, am ales să previn și testez produse pentru a vedea care mi se potrivesc cel mai bine.”, a povestit aceasta pe contul său de Instagram, unde este urmărită de peste 1,4 milioane de persoane.

Pentru ca problema ei legată de căderea părului să nu se agraveze, Gina Pistol după naștere și-a propus să testeze mai multe produse care ar putea să o ajute, în prezent utilizând o gamă de fiole cu celule stem vegetale.Părul devine puternic, strălucitor, mai rezistent la deteriorare și ușor de pieptănat.”, a mai spus vedeta despre tratamentul pe care îl va urma în fiecare zi, vreme de trei luni.

Citește și:
Surorile Lidiei Buble, în ipostaze inedite alături de cântăreață: „Așa arată fericirea'

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people