Cu ce problemă de sănătate se confruntă și când va naște Gina Pistol

Gina Pistol se confruntă cu o problemă de sănătate deranjantă în ultimul trimestru de sarcină. Când va naște vedeta? Smiley a făcut declarații în acest sens.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă și când va naște Gina Pistol

Gina Pistol a dezvăluit că este afectată de o problemă de sănătate în ultimul trimestru de sarcină. Aceasta a declarat că suferă de sindromul picioarelor neliniștite, o afecțiune neurologică, senzitivo-motorie, care afectează calitatea vieții, conducând la tulburări de somn și oboseală.

Vedeta a vorbit în mai multe rânduri despre această problemă de sănătate cu care se confruntă în sarcină, dar le-a și împărtășit fanilor cu ce se ocupă în așteptarea nașterii fiicei sale. „Este aproape a doua săptămână de când suntem cu casa în renovare. Mâine sosește mobilierul pentru bucătărie și dressing-ul. Sâmbătă și duminică, curățenie generală, iar luni sosește mobilierul pentru camera fetiței.”

Dincolo de această problemă de sănătate și de planurile sale, Gina Pistol a și vorbit despre momentul în care se așteaptă să nască. „Deci eu mai am cam 5 săptămâni, 6 cel mult. Atât mai am. (…) Și cum se lasă seara, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști în continuu și ai un ecou de durere în picioare”.

Și Smiley, partenerul ei, a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruță despre momentul nașterii fiicei sale. „La începutul lunii martie. Pe atunci… dar să vedem ce se va întâmpla în ultima lună”, a declarat acesta.

Deși se confruntă cu o problemă de sănătate deranjantă, Gina Pistol a ținut să își întâmpine fiica într-o casă proaspăt zugrăvită și renovată. „Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor.

Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu. Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea”, a mai declarat aceasta.

Citește și:
PRIMA IMAGINE cu Prințesa Sofia a Suediei, însărcinată pentru a treia oară

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people