Cristina Neagu, mesaj emoționant după ce echipa CSM București a pierdut în fața Esbjerg

Echipa de handbal feminin CSM București a pierdut duminică, la Sala Polivalentă din Capitală, în fața celor de la Esbjerg.

Cristina Neagu, mesaj emoționant după ce echipa CSM București a pierdut în fața Esbjerg

CSM București a pierdut duminică, la Sala Polivalentă din București, în fața danezelor de la Esbjerg, cu scorul de 25-21. Aceasta era penultima etapă a primei faze a grupelor din Liga Campionilor.

Cristina Neagu a marcat de 3 ori, însă acest lucru nu a fost suficient pentru ca echipa sa să câștige. Jucătoarea a postat un mesaj emoționant pe contul de Instagram, spunând că „răbdarea și timpul mă vor ajuta să fiu din nou de neoprit”.

„Cu siguranță că înfrângerile sunt mereu dureroase, dar când treci prin câte am trecut eu, în mod special în acest an, îți dai seama că durerea sufletească pe care o simți atunci când nu poți juca este incomparabil mult mai mare decât atunci când pierzi un meci. Mă bucur enorm să fiu pe teren, iar răbdarea și timpul mă vor ajuta să fiu din nou de neoprit”, a scris jucătoarea de handbal.

Cristina Neagu ne-a vorbit în urmă cu un, în exclusivitate, despre presiunea care există asupra jucătorilor, dar și despre lucrurile care se scriu mereu în presă.

„Eu nu prea citesc presa, gura oamenilor n-o s-o închidă nimeni. Dacă faci zece meciuri senzaționale, iar la al unsprezecelea nu joci bine, pentru că ești om, nu robot, unii oameni uită tot, și-l aduc aminte doar pe ultimul. Nu toți, sunt și cei care te susțin necondiționat. E greu să faci față presiunii, dar până la urmă asta trebuie să faci”, ne-a spus jucătoarea.

Citește și:
Interviu EXCLUSIV: 100% Cristina Neagu – golgheterul all-time al Campionatului European de handbal

Foto: Tibi Clenci

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people