Cristina Ich, internată în spital! Ce a pățit vedeta

Cristina Ich a dezvăluit pe contul ei de Instagram că se confruntă cu unele probleme de sănătate.

Cristina Ich, internată în spital! Ce a pățit vedeta

Cristina Ich a dezvăluit pe contul ei de Instagram că se confruntă cu unele probleme de sănătate, iar din acest motiv este acum internată în spital.

„Neața. O să fiu bine, dar câteva zile trebuie să stau sub observație (mi-am luat și cremele cu mine). Nu stați niciodată cu dureri de cap și nu tratați nimic ce ține de sănătate cu indiferență. Love”, a scris Cristina Ich pe InstaStory alături de o imagine cu ea de pe patul de spital. Vedeta nu a precizat care este diagnosticul pus de medici, însă cu siguranță își va ține fanii la curent, ea fiind una dintre cele mai active prezențe feminine din social media autohton.

Cristina Ich formează un cuplu de mai mulți ani cu Alex Pițurcă. Cei doi au împreună și un băiețel, pe nume Noah Alexandru.

Recent, Cristina Ich a fost invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, ocazie cu care a vorbit deschis despre relația pe care o are cu partenerul ei. Cristina, care este urmărită de un număr impresionant în mediul online, a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește în prezent să se căsătorească. „Momentan nu ne dorim să ne căsătorim. Eu nu am considerat niciodată că trebuie să iau numele bărbatului. Eu o să rămân întotdeauna Cristina Ich, chiar dacă m-aș căsători cu Alex. Nu mi-am dorit niciodată. Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am avut dorința asta arzătoare să mă văd mireasă.”

„Suntem bine așa cum suntem. Eu sunt Săgetător, sunt zodie de foc, țin la libertate. Am impresia că cineva îmi îngrădește libertatea, dar nu știu de ce. Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul pentru mine, și cred că și pentru el, parcă îmi îngrădește libertatea. Ca femeie măritată trebuie să te limitezi”, a adăugat Cristina.

Cristina Ich a povestit că ea și Alex Pițurcă s-au cunoscut prin intermediul unui prieten. De asemenea, a menționat că între ei a fost vorba despre o dragoste la prima vedere și că nu este o persoană geloasă, dându-i libertate partenerului ei. „Ne știam de prin oraș. Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. Eu eram într-un moment în care sufeream destul de mult și mă simțeam singură. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. (…) Nu sunt geloasă. Îi las libertate”, a declarat Cristina Ich în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Citește și:
Irina Rimes are răspunsul perfect pentru fanii care o jignesc pe Instagram

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people