Covorul roșu de la MTV VMA 2021: cele mai spectaculoase ținute

Covorul roșu de la MTV VMA nu seamănă niciodată cu vreun alt covor roșu ocazionat de felurite premiere sau ceremonii: e locul unde vedetele din lumea muzicală își permit să riște și să greșească, dar de fiecare dată își propun să vină cu ceva șocant.

Premiile MTV VMA fac istorie încă de la prima ediție, din 1984, și nu au încetat să rămână relevante, chiar dacă oamenii nu se mai uită neapărat la MTV pentru muzică și consumă piesele artiștilor lor favoriți pe serviciile de streaming. Însă, chiar dacă lumea s-a schimbat în toți acești ani, covorul roșu de la decernarea premiilor continuă să fie locul unde artiștii din domeniul muzical vin să facă spectacol, să șocheze sau chiar să omagieze, la rândul lor, alți artiști.

Lucrul acesta s-a întâmplat la MTV VMA și anul acesta. Premiile au fost găzduite de Doja Cat, și printre artiștii care au avut parte de momentul lor de glorie pe scenă s-au numărat Camila Cabello, Kacey Musgraves, Justin Bieber, Olivia Rodrigo, Lil Nas X; Foo Fighters au fost recompensați pentru contribuția lor la istoria muzicii, iar Madonna a deschis ceremonia în stil propriu, cu o aluzie la cei care, încă din primele zile ale MTV, o criticau pe cântăreață și îi preziceau că proaspăta sa carieră nu o să dureze. „Și au spus că nu va ține…”, a glumit Madonna, apărând, la 63 de ani, într-un trenci Burberry ce acoperea o minusculă și provocatoare ținută din piele neagră.

Pe red carpet la MTV VMA 2021 s-au perindat aproape toate celebritățile cu succes în muzică astăzi, dar și vedete din lumea filmului sau a sportului, însă tot cele din industria muzicală au făcut, cu adevărat, spectacol. Asta dacă o ignorăm – și nu putem să o ignorăm – pe Megan Fox, care a atras toate camerele fotografilor și privirile participanților cu rochia ei Mugler, care amintește de cea purtată de Kim Kardashian la Met Gala cu câțiva ani în urmă prin perfecțiunea detaliilor și îndrăzneala la limita cu kitsch-ul. Printre preferatele noastre s-au mai numărat rochia Cavalli purtată de Bretman Rock, care este, deloc întâmplător, cea purtată de Aaliyah cu 21 de ani în urmă, atunci când a câștigat trofeul pentru cel mai bun videoclip realizat de o femeie artistă; dar și ținuta Versace unisex purtată de Lil Nas X, un artist căruia îi place teribil să se amuze cu moda, șocându-și criticii, spre deliciul fanilor săi.

Printre ținutele notabile de la MTV VMA 2021 se numără, desigur, și rochia Alaia purtată de Hailey Bieber (legendara casă de modă pariziană a fost revitalizată recent prin colecția semnată de Pieter Mulier), și ținuta flamboaiantă Richard Quinn purtată de Kim Petras. Nu toate alegerile vestimentare ale starurile au fost, însă, atât de îndrăznețe: Billie Eilish a reușit să arate foarte cool tocmai pentru că a purtat o ținută neagră largă și fără formă, ca un fel de protest față de desfășurarea de forțe a stiliștilor, iar Shawn Mendes a fost la fel de cool într-un costum alb relaxat. Și Rita Ora, de obicei o specialistă în ținute șocante, a ales un ansamblu de-a dreptul cuminte semnat Vera Wang.

Citește și:
Red carpet la Veneția: weekend-ul a fost plin de surprize vestimentare

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people