Courteney Cox, alături de iubitul ei, Johnny McDaid, într-o nouă fotografie de cuplu

Courteney Cox a postat o fotografie rară alături de iubitul ei, Johnny McDaid, cu ocazia zilei acestuia de naștere.

Courteney Cox, alături de iubitul ei, Johnny McDaid, într-o nouă fotografie de cuplu

Solistul de la Snow Patrol a împlinit 43 de ani în urmă cu două zile, iar Courteney Cox a marcat această zi specială printr-un mesaj emoționant și o fotografie alături de iubitul ei: „Mereu ascultă indiferent de subiectul discuției. În timp ce alții își pierd interesul…lui încă îi pasă. Transformă cuvintele în poezie și gândurile în melodii. Are o inimă tandră, o minte frumoasă, un simț al umorului trăznit și este foarte chipeș. La mulți ani J. Te iubesc.”

În urmă cu o lună, Courteney și-a aniversat ziua de naștere, marcând împlinirea vârstei de 55 de ani printr-o petrecere alături de prieteni, inclusiv fostele sale colege de platou, Jennifer Aniston și Lisa Kudrow. „Cât sunt de norocoasă că îmi aniversez ziua de naștere cu acestea două? Vă iubesc fetelor. Atât de mult”, a scris actrița.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

How lucky am I to celebrate my birthday with these two??? I love you girls. So much ♥️

O postare distribuită de Courteney Cox (@courteneycoxofficial) pe

Deși Courteney Cox are doar de câteva luni un cont de Instagram, deja a strâns 2.8 milioane de fani care îi urmăresc activitatea. Actrița postează fotografii personale, așa cum a făcut și luna trecută, când a ales o imagine cu ea și fiica ei, purtând aceeași rochie violent, la distanță de două decenii. „Nu sunt o persoană care ține prea mult la lucruri, dar aceasta a fost o achiziție foarte bună! 21 de ani mai târziu..”, a spus Courteney.

Citește și:
Fiul lui Elizabeth Hurley a reinterpretat unul dintre iconicele momente de red carpet ale mamei sale

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people