Corina Bud revine cu „SUPERSTAR”

Corina Bud lansează single-ul “SUPERSTAR”, primul prin propria ei casa de discuri, în colaborare cu artista și executivul, Geneva (sau JJ).

Corina Bud revine cu „SUPERSTAR”

După o scurtă pauză din lumina reflectoarelor, Corina Bud a lansat primul single „SUPERSTAR” prin propria ei casa de discuri, în colaborare cu artista și executivul Geneva (sau JJ). Artistele deja au o istorie împreună, căci au lucrat la hit-ul internațional „No Sleepin”, însă de data asta colaborarea lor este una diferită.

Piesa cuprinde un stil nou pentru Corina Bud (Trap/Pop) și este interpretată în modul clasic care deja o caracterizează pe artistă, „Loială, letală sweet & hot”. Melodia este inspirată dintr-o poveste de „l’amour” pe care Corina o trăiește intens jucându-se între melodii mușcate și ușor răzbunătoare.

„Ți-aș zice te urăsc dar mi-ai simți iubirea din glas”

Este ocazia perfectă pentru stilul ei cameleonic să iasă din nou la iveală, prin atmosfera ambivalentă dintre melodie și videoclip. „Un film glam/erotic din anii 90”, cum declară despre videoclip Rémy Bourçois, regizorul clipului.

„De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezona, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp”, menționează Corina Bud în comunicarea piesei.

„SUPERSTAR” este o retragere de putere dintr-o poveste în care Corina îi amintește lui „ex-beau” ca a pierdut ceva cu adevărat prețios. „Tu știi ca fetele ca mine nu sunt peste tot”, spune artista.

Acțiunea videoclipului regizat de Rémy Bourçois și filmat de Sebastien Trân are loc la Paris, la Hotel Kube, într-un bar de gheață la -20°. Geneva declara că s-au gândit și la schimbarea locației.

„Am fost cu toții foarte surprinși, habar n-aveam că este un adevărat bar de gheață!! Ne-am gândit la schimbarea locației, însă în final am decis că este mult prea special. Corina a spus că rezistă, echipa a dat si ea OK-ul, așa că ne-am descurcat cu vodka și Jäger haha”, spune Geneva.

Regizorul videoclipului s-a dus în direcția unui film glam/erotic din anii 90, iar Corina Bud joacă acest rol esențial. „Hai să ne întoarcem acolo unde înflorirea, strălucirea și întunericul erau sinonime ale senzualității. Lucrăm la dualitate, între frig și fierbinte, care provoacă fluiditate din cadre abstracte și cadre stranse.” – adaugă Bourçois despre conceptul videoclipului.

Citește și:
Fanii lui Adele au criticat-o pentru faptul că a slăbit, iar fostul antrenor personal i-a luat apărarea

Foto: Teo Guerinoni (@guerinonii)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people