Copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton, prima apariție pe covorul roșu

Imagini inedite de la prima apariție pe covorul roșu a celor trei copii pe care îi au Prințul William și Kate Middleton.

Copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton, prima apariție pe covorul roșu

Prima apariție pe covorul roșu a celor trei copii pe care îi au Prințul William și Kate Middleton a avut loc zilele trecute în Londra.

Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis – au participat pentru prima dată împreună la un eveniment cu public.

Cei cinci au fost prezenți la The Palladium din Londra pentru a urmări un spectacol britanic tradițional de pantomimă, organizat ca semn de mulțumire față de persoanele și organizațiile din Londra care au lucrat în prima linie în timpul pandemiei de coronavirus.

„Ați dăruit absolut totul anul acesta și ați făcut sacrificii remarcabile”, le-a spus Prințul William celor prezenți la eveniment, printre care se aflau persoane care lucrează în domeniul medical, profesori, cercetători, veniți și ei la spectacol împreună cu familiile lor.

De remarcat faptul că pe toată durata spectacolului, atât Prințul William, cât și Kate Middleton au purtat măști de protecție, în conformitate cu regulile impuse de pandemia de coronavirus.

Cu siguranță Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis s-au bucurat din plin de spectacol, acest lucru putând fi observat cu ușurință din imagini.

Aparția în public vine la câteva zile de la turneul regal pe care l-au făcut Prințul William și Kate Middleton pentru a le mulțumi persoanelor care au luptat în prima linie în timpul pandemiei. Deși intențiile acestora au fost bune, foarte multe voci au criticat turneul făcut de Ducii de Cambridge.

Localnicii din Edinburgh au atras atenția poliției locale asupra faptului că William și Kate încalcă măsurile impuse de pandemie. Potrivit regulilor adoptate de guvern, britanicii nu pot călători în anumite localități, decât dacă un motiv bine întemeiat.

Oamenii au lansat mai multe mesaje pe Twitter, în care au etichetat poliția din Scoția, pentru a le atrage atenția asupra călătoriei pe care William și Kate o fac în jurul țării. „Din luna august nu am putut să îmi vizitez nepotul care locuiește în Edinburgh, dar ei pot veni aici”, a fost unul dintre mesajele lansate pe Twitter. „De ce nu îi arestați sau nu le dați o amendă pentru că încalcă regulile? Nu există excepții regale de la reguli”, a fost un alt mesaj de pe rețeaua socială.

Medicul Katrina Farrell se întreabă de ce este permisă această călătorie cuplului regal. „Este o palmă peste față dată oamenilor, într-un moment în care nu se pot căsători, au un număr limitat de persoane care pot participa la înmormântări, iar pacienților internați în spitale le este interzis accesul vizitatorilor. Ce anume face această călătorie esențială?”, anunță site-ul Mirror.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton au pierdut un membru drag al familiei lor

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people