Copiii Prințesei Madeleine a Suediei nu vor mai avea titluri regale

A avut loc o schimbare neașteptată la Palatul Regal din Suedia, iar aceasta îi are în prim-plan pe copiii Prințesei Madeleine și ai lui Christopher O'Neill.

Copiii Prințesei Madeleine a Suediei nu vor mai avea titluri regale

Luni, Palatul Regal din Suedia a anunțat faptul că toți cei cinci nepoți ai Regelui Carl Gustaf și ai Reginei Silvia nu vor mai fi membri oficiali ai casei regale. Mai precis, cei trei copii ai Prințesei Madeleine, Prințesa Adrienne, Prințul Nicolas și Prințesa Leonore și-au pierdut acest titlul. Acesta nu va putea fi folosit nici măcar de viitorii soți. Schimbarea aceasta îi va afecta și pe copii fratelui Prințesei Madeleine, Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia.

„Majestatea Sa, Regele, a decis aceste schimbări în legătură cu Casa Regală. Scopul lor este de a stabili care membri ai familiei regale ar putea să îndeplinească funcțiile oficiale pe care le va avea un șef al statului. Tot Regele a decis să nu mai fie membri ai Casei Regale și copiii Prințului Carl Philip și ai soției sale, Prințesa Sofia, dar și cei ai Prințesei Madeleine și ai lui Christopher O’Neill,” a fost declarația oficială a membri familiei regale. 

Cu toate acestea, Prințesa Madeleine este de acord cu acest lucru, astfel încât copiii ei să decidă singuri în privința acestui lucru. După ce acest anunț a fost făcut public, ea a făcut câteva declarații pe contul oficial de Instagram. „Această schimbare a fost planificată de multă vreme. Chris și cu mine credem că este bine ca cei mici să aibă oportunitatea de a-și modela propriile vieți în calitate de indivizi în viitor.”

Putem spune că în familia regală lucrurile se întâmplă destul de repede deoarece această schimbare a fost făcută publică imediat pe site-ul oficial ai familiei regale suedeze. Pe site-ul oficial, fotografia care ilustra întreaga familie a fost înlocuită cu una nouă cu Regele Gustaf, Prințesa Victoria, dar și cu fiica lor, Prințesa Estelle.

Citește și:
O imagine din serialul „The Crown' îi întruchipează perfect pe Prințul Charles și Prințesa Diana

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people