Copiii care învață în aceeași școală cu Prințul George și Prințesa Charlotte au fost testați pentru coronavirus

Mai mulți elevi care învață în aceeași școală cu Prințul George și Prințesa Charlotte au fost trimiși acasă din cauza epidemiei de coronavirus.

Copiii care învață în aceeași școală cu Prințul George și Prințesa Charlotte au fost testați pentru coronavirus

Câțiva elevi care urmează cursurile școlii Thomas’s Battersea, alături de Prințul George și Prințesa Charlotte, au fost testați pentru a vedea dacă au fost infectați cu noul coronavirus. Aceștia au fost trimiși acasă până când vor primi rezultatul analizelor pentru a se asigura că nu există semne de îngrijorare.

Numărul elevilor care au fost trimiși acasă nu a fost confirmat până acum. Se pare că doi dintre aceștia s-au întors dintr-o călătorie din nordul Italiei, iar de aici suspiciunile de Covid-19. Pentru a nu genera panică, școala privată Thomas’s Battersea va rămâne deschisă, în timp ce majoritatea școlilor din Marea Britanie au fost închise în ultima săptămână din cauza coronavirusului.

Astfel, guvernul din Marea Britanie roagă persoanele care prezintă simptomele asociate acestui virus, precum febră, tuse sau stare de oboseală, să își informeze imediat medicul de familie. Până în acest moment, în Marea Britanie există 15 cazuri confirmate de coronavirus.

Reprezentații Școlii Thomas’s Battersea au transmis și un comunicat de presă în acest sens: „Precum alte școli, luăm foarte în serios potențialele riscuri de răspândire a Covid-19 și pentru asta aplicăm măsurile impuse de Guvern pentru prevenirea infecțiilor și gestionarea cazurilor în care elevii sau alți membri ai școlii prezintă simptome. Până acum avem un număr mic de elevi care au fost evaluați și vor rămâne acasă în așteptarea rezultatelor analizelor. Toți părinții au fost informați și menținem comunicarea pentru a ne asigura că informațiile importante sunt transmise cât mai repede”, au declarat reprezentații Thomas’s Battersea, conform publicației Mirror.

Citește și:
Președintele Macron a dat o cină în onoarea Paris Fashion Week, pentru a combate panica generată de coronavirus

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people