Conflictul dintre Heidi Klum și fostul ei soț, Seal, ia amploare

După ce s-a aflat că Heidi Klum îi vrea aproape pe copiii ei în timpul filmărilor pentru Next Top Model Germania, Seal se teme că decizia ar putea deveni una permanentă.

Conflictul dintre Heidi Klum și fostul ei soț, Seal, ia amploare

Seal, fostul soț al lui Heidi Klum, susține că are motive bune să nu fie de acord cu plecarea copiilor săi, Leni (16 ani), Henry (14 ani), Johan (13 ani) și Lou (10 ani) în Germania alături de model, în special din cauza pandemiei de coronavirus.

„Cred că Heidi are în plan să îi mute pe copii în Germania”, specifică Seal într-o serie de documente obținute de The Blast. Ideea lui Heidi Klum de a-i lua cu ea în Germania „i-ar putea ține pe copii departe de mine și de casa lor din Los Angeles pentru o perioadă nedeterminată, având în vedere incertitudinea impactului virusului COVID-19 asupra restricțiilor de călătorie atât de aici din țară, cât și din Germania”.

Heidi Klum este obligată prin contract să filmeze în octombrie ediția germană a emisiunii Next Top Model și a cerut o audiere de urgență pentru a-și putea aduce și copiii – acest lucru s-a mai întâmplat și în trecut atunci când a trebuit să călătorească în interes profesional, dar de data asta Seal nu a aprobat călătoria.

Cei doi împart custodia, dar copiii stau în majoritatea timpului cu Heidi Klum, după cum a afirmat și aceasta într-o declarație obținută de revista People: „Timpul pe care Henry îl petrece cu copiii este mult spus sporadic”.

Ca răspuns, Seal mărturisește că de multe ori și-a dorit să își vadă mai des cei 4 copii, însă fosta sa soție găsește mai mereu scuze iar programul lui nu se potrivește întotdeauna cu planificările și dorințele ei.

Seal se teme că Heidi Klum ar vrea să îi mute permanent pe copii în Germania, îngrijorat fiind și de faptul că modelul i-ar fi „povestit și mai înainte preocuparea sa legată de felul în care SUA se transformă într-un stat-poliție față de tulburările societății”.

Inclusiv fiica lor Leni a scris o declarație pentru a o prezenta instanței: „E greu să fac asta, pentru că îmi iubesc ambii părinți, dar simt nevoia să vorbesc. Înțeleg că frații și surorile mele sunt prea mici pentru a vorbi în fața judecătorului, așa că o voi face eu și în numele lor. Mama mea trebuie să filmeze în Germania pentru câteva luni, iar noi vrem să mergem cu ea. Până acum, tata nu ne-a lăsat, deși am încercat să-i dăm mai multe motive”. Fiica cea mare a lui Heidi Klum și Seal a mai spus și că aceasta ar putea fi o oportunitate extraordinară pentru a petrece niște timp cu bunicii.

Citește și:
Paris Hilton dezvăluie abuzurile fizice și emoționale prin care a trecut în adolescență

Text: Cristiana Daraban
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people