Conflictul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie în privința pensiei alimentare continuă

După ce reprezentanții lui Brad Pitt au răspuns acuzațiilor aduse de Angelina, conform cărora nu ar primi pensia alimentară pentru copii, avocații Angelinei au dat o declarație pentru a lămuri problema.

Conflictul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie în privința pensiei alimentare continuă

„Cererea depusă la tribunal de Angelina este atât legală, cât și susținută de fapte, în toate aspectele. Demersul echipei lui Brad de a nega aceste fapte nu este decât o încercare evidentă de a masca adevărul și de a distrage de la faptul că nu și-a îndeplinit obligația legală de a plăti pensie alimentară copiilor', a declarat Samantha Bley DeJean de la Birourile de Avocatură Bley and Bley.

„Având în vedere incidentul din septembrie 2016, Angelina și copiii au fost nevoiți să se mute din casa familiei, pe care Brad a ales să o păstreze, inclusiv cu tot ceea ce conținea. Brad a fost rugat să contribuie la cheltuielile noii case în care urmau să locuiască Angelina și copiii, dar în loc să facă asta, el i-a împrumutat Angelinei o sumă de bani, pe care o așteaptă să-i fie returnată. Angelina își va plăti această datorie, desigur. Un împrumut nu este, totuși, o pensie alimentară, iar prezentându-l ca atare este doar  derutant și total neadevărat', a continuat Samantha Bley DeJean.

„Angelina îi cere lui Brad să plătească 50% din cheltuielile pentru copii. Iar el nu a făcut-o. Angelina a fost nevoită să se ocupe singură de ele, fără vreo contribuție din partea lui, pentru ultimii doi ani. Pensia alimentară nu este opțională în California. În mod normal, un tată ar plăti pentru aceste cheltuieli din propria inițiativă, fără să fie nevoie de o cerere la tribunal. Sperăm că acest lucru se va rezolva fără amânări sau reprogramări', a încheiat avocata.

Imediat după ce Angelina Jolie a depus o cerere la Curtea Supremă din L.A. în care îl acuză pe Brad Pitt că nu plătește pensie alimentară celor șase copii, avocații actorului au răspuns acuzației, susținând că Brad a plătit peste un milion de dolari pentru cheltuielile copiilor, iar cererea depusă omite informații importante.

Citește și:
Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că nu plătește pensie alimentară copiilor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people