Conflictul dintre Andreea Antonescu și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, continuă

Conflictul dintre Andreea Antonescu și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, continuă pe rețelele de socializare.

Conflictul dintre Andreea Antonescu și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, continuă

După ce Andreea Antonescu s-a alăturat emisiunii Ferma, competiția dintre săteni și orășeni din emisiunea populară a postului ProTV, a fost evident faptul că între ea și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, vor apărea conflicte.

Venirea Andreei Antonescu în competiția organizată de ProTv nu a fost însă pe placul celorlalți concurenți, printre care se află și George Burcea, fostul soț al colegei sale de trupă. „Mi-am dat seama că nimeni nu s-a bucurat să fiu acolo„, a declarat Andreea Antonescu la scurt timp după ce s-a alăturat competiției.

Așa cum era de așteptat întâlnirea dintre Andreea Antonescu și George Burcea s-a lăsat cu unele replici tăioase din partea artistei, aceasta oferind și unele detalii despre divorțul dintre Andreea Bălan și Burcea.

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui.”, a declarat Andreea Antonescu, la scurt timp după ce a ajuns în Fermă, citată de Cancan.

„A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă”, a mai declarat Andreea Antonescu.

George Burcea i-a răspuns Andreei Antonescu pe o rețea de socializare. „Mi-am promis că nu mă mai bag în rahaturi…dar totuși…Când pretinzi că ești un ARTIST, un om onest, o voce bună de peste 20 de ani… nu pot să tac. Nu pot să tac în fața oamenilor… și mai mult de atât… în fața oamenilor care o joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală..Sunt așa cum îi vedeți aici (referire la clipul în care Andreea Antonescu a sunat la numărul de urgență, spunând că este agresată de iubitul său).. Accept să mă judece un om corect, cu coloană și cu demnitate. Niciodată nu-mi voi ține gura în fața acestui gen de om! Cu dragoste!”, a scris George.

Citește și:
Smiley și Gina Pistol vorbesc cu emoție despre copilul pe care urmează să îl aibă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people