Concurenții Asia Express sezonul 4 au ajuns deja în Turcia. Cum a decurs călătoria?

Concurenții Asia Express sezonul 4 au ajuns deja în Turcia, unde vor începe probele și filmările, după o călătorie plină de peripeții și amuzament cu autocarul.

Concurenții Asia Express pentru sezonul al patrulea al emisiunii, Drumul Împăraților, au fost anunțați în formula completă deja de săptămâna trecută, iar sâmbătă, 23 mai, au pornit din centrul Bucureștiului, cu autocarul, spre Turcia, acolo unde debutează prima etapă a emisiunii-concurs.

În mod normal concurenții Asia Express ar fi pornit în aventura lor cu avionul, dar de această dată ei și-au luat la revedere de la apropiați și au plecat către Turcia cu autocarul, din Piața Revoluției. Alături de ei au fost și fani ai show-ului, veniți să își susțină favoriții la plecarea în călătoria către filmările celui mai dur reality show realizat la noi. Lidia Buble, care va concura alături de sora sa, Estera, a venit însoțită și de fina ei, în vreme ce actrița Adriana Trandafir a fost susținută la plecare de soțul său. Ruby, care a concurat la Asia Express în cel de-al doilea sezon al show-ului, a venit să îi susțină pe Connect-R și Shift.

Concurenții Asia Express s-au îmbarcat în autocar, iar pe drum experiența lor a fost una de tabără, de relaxare și voie bună, aceștia cântând, dansând, lansând dedicații și interpretând poezii spre amuzamentul celorlalți. Către finalul primei etape a călătoriei lor, participanții la cel de-al patrulea sezon Asia Express au adormit pe locurile lor din autocar.

Asia Express sezonul 4 va lua startul în Turcia, continuând cu Georgia și Azerbaidjan, dar ajungând și în destinații surpriză. Concurenții Asia Express de anul acesta sunt: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

Citește și:
Mama Laurei Cosoi vorbește cu curaj despre lupta sa cu cancerul

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people