Cody Simpson, adevărul despre speculațiile privind sarcina lui Miley Cyrus

În ultima vreme au apărut tot mai multe zvonuri conform cărora Miley Cyrus ar fi însărcinată. Cu această ocazie, iubitul acesteia, Cody Simpson, a ținut să spună care este adevărul.

Cody Simpson, adevărul despre speculațiile privind sarcina lui Miley Cyrus

Oare Miley Cyrus este însărcinată? Este o întrebare care a fost discutată tot mai mult în ultima vreme. Partenerul artistei, Cody Simpson, a fost prezent în emisiunea Today, iar cu această ocazie, el a ținut să lămurească aceste zvonuri care au apărut.

„Este un pas destul de mare. Ceea ce încerc să spun este că acum mă concentrez pe ceea ce este important pentru mine, și anume munca și muzica. Restul vin de la sine. Trebuie să le iei ca atare și să le accepți”, a spus Cody Simpson.

Nu este pentru prima dată când apar astfel de zvonuri. În ianuarie 2019 erau mai multe speculații potrivit cărora Miley ar fi fost însărcinată cu soțul ei de la acea vreme, Liam Hemsworth.

Miley Cyrus și Cody Simpson au apărut pentru prima dată în public în luna octombrie, chiar după ce Miley se despărțire de iubita ei de la acea vreme, Kaitlynn Carter. Cody a fost alături de Miley și într-un moment mai dificil, atunci când ea a fost internată în spital în luna octombrie deoarece avea amigdalită. Ulterior, ea a fost nevoită să facă un repaus complet al corzilor vocale. „Cody a susținut-o pe Miley foarte mult pe tot parcursul tratamentului pe care l-a urmat, iar ea e fericită alături de el. Ei sunt foarte bine împreună”, a declarat o sursă pentru E! News! la vremea respectivă.

Acum câteva luni, Cody Simpson a dezvăluit că va lansa un nou album și că are în plan să colaboreze și cu Miley. „Avem deja în plan asta. Avem deja piesele și ne gândim care ni s-ar potrivi mai mult. Noul meu album va fi foarte bun. Va fi un album cu mai multe piese rock.”

Citește și:
Miley Cyrus și Cody Simpson vor lansa o piesă împreună

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people