Cine va prezenta emisiunea La Măruță după ce Cătălin Măruță a fost confirmat cu virusul COVID – 19

Weekend-ul a venit cu vești neașteptate pentru fanii emisiunii La Măruță: Cătălin a fost confirmat cu virusul COVID – 19.

Cine va prezenta emisiunea La Măruță după ce Cătălin Măruță a fost confirmat cu virusul COVID – 19

Imediat ce a fost diagnosticat cu COVID-19, Cătălin Măruță și familia lui s-au retras acasă și vor sta în izolare pentru următoarele 14 zile. Cu toate acestea, emisiunea La Măruță va continuă, live, de la ora 15:00 pe PRO TV.

După ce și-a pregătit studioul de acasă pentru edițiile următoare, Cătălin a lansat o provocare online: „Cum ziceam ceva mai devreme: lumini am, cameră am, îmi trebuie un om în platou! M-am gândit la prietenul meu, Magitot! E băiat talentat… voi credeți că se descurcă?”. Vechi prieten al emisiunii, Magitot nu a stat pe gânduri și i-a răspuns: „Tu nu ești acolo, o să fiu doar eu singur cu invitații. Poate dacă mă ajuți și intri și tu, vin”.

Cătălin Măruță i-a promis că-i va fi alături, de acasă, în timp ce Magitot va fi în platou alături de invitați. Așa că a vrut să se asigure: „Deci, te bagi? Vii mâine la emisiune să mă ajuți?”. Și cum prietenii sunt alături și în momentele dificile, magicianul a acceptat: „Vin dacă îmi promiți că mă lași și pe mine să vorbesc”.

Fanii emisiunii au putut vedea, apoi, pe contul lui Magitot și o confirmare oficială a acestuia: „Pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, mâine îl voi ajuta pe Cătălin să prezinte „La Măruță”. Mai exact, eu voi fi pe platou și el mă va ajuta de acasă. Ne vedem la 15:00 pe PRO TV”.

În urmă cu doar câteva zile, mai exact pe 27 ianuarie, Cătălin Măruță și-a aniversat ziua de naștere, el împlinind 43 de ani. Cadoul primit de Cătălin Măruţă de ziua lui, din partea celor doi copii, e mereu acelaşi, potrivit unei frumoase tradiţii familiale. Este vorba despre două desene, conturul palmei celor doi copii, foile urmând mai apoi să tapeteze un întreg perete până la vârsta majoratului Evei şi a lui David.

Citește și:
Există o singură contraindicație, categorică, pentru vaccinul împotriva coronavirusului, spune medicul Virgil Musta

Foto: PROTV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people