Cine sunt nașii lui Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Nașii lui Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, au fost înconjurați în mister de la botezul acestuia. Acum se știe, în cele din urmă, identitatea lor.

Cine sunt nașii lui Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Nașii lui Archie, fiul ducilor de Sussex, au fost învăluiți în mister încă de la botezul copilului, cu ceva timp în urmă. Însă acum, odată cu intensificarea discuțiilor publice despre familia regală și despre renunțarea părinților săi la statutul de Altețe Regale, subiectul s-a reaprins. Așa se face că misterioșii nași au fost deconspirați de publicația The Sunday Times. Acum se știe că nașii lui Archie ar fi doi dintre cei mai apropiați mentori ai Prințului Harry, care îl cunosc pe acesta încă din copilărie.

Cine sunt nașii lui Archie?

Așadar, nașa lui Archie ar fi fosta bonă a Ducelui de Sussex, Tiggy Pettifer, și nașul este mentorul lui Harry, Mark Dyer. Tiggy Pettifer a rămas apropiată de cei doi fii ai Prințesei Diana, chiar și după moartea acesteia. Fostă educatorare, Tiggy este una dintre primele persoane care ar fi cunoscut-o pe Meghan Markle după ce cuplul a considerat că a trecut la un alt nivel al relației. De altfel, ea s-ar fi numărat și printre invitații de la nunta celor doi. Atât de apropiată era fosta bonă de cei doi prinți încât la un moment dat ea s-a referit la ei folosind expresia „copiii mei”. Ca dovadă că relația lui Pettifer cu familia regală este foarte apropiată, ea s-a numărat și printre cei 25 de invitați la ceremonia privată de la castelul Windsor. Iar relația lor a fost cimentată și de faptul că Prințul Harry este nașul fiului lui Tiggy, Fred.

Mark Dyer, cel de-al doilea dintre nașii lui Archie, este un fost ofițer din gărzile galeze. Inițial în serviciul Prințului Charles, Mark Dyer a fost ca un frate mai mare pentru Harry după moartea prematură a Prințesei Diana. Dyer este căsătorit cu o texană, iar Harry ar fi extrem de apropiat de cuplu, spun surse de la palat.

Deci aceștia sunt nașii lui Archie, cei care au fost prezenți la ceremonia privată prin care Arhiepiscopul de Canterbury l-a botezat pe Archie la castelul Windsor pe data de 6 iulie. Acum, Archie se află în Canada împreună cu mama sa, Meghan Markle. Cei doi îl vor aștepta acolo pe Prințul Harry, după ce acesta își va rezolva obligațiile față de casa regală. Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la titlurile regale cu o săptămână în urmă, casa regală menționând că, în urma rupturii, Prințul Harry își va pierde și titlurile militare.

Citește și:
Milioanele lui Meghan & Harry: Independenți financiar și cu șanse de a deveni mai bogați decât Regina

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people