Cine îl va însoți pe Brad Pitt la decernarea Premiilor Oscar

După imaginile care au făcut ocolul internetului cu Brad Pitt și Jennifer Aniston de la SAG Awards, cei mai mulți se întreabă dacă nu cumva ei vor veni împreună la decernarea Premiilor Oscar.

Cine îl va însoți pe Brad Pitt la decernarea Premiilor Oscar

Brad Pitt a fost prezent aseară la Santa Barbara International Film Festival. Cu această ocazie, el a primit premiul Maltin Modern Masters. În timp ce era pe covorul roșu, el a fost întrebat despre profilul de Tinder, de care a adus și el vorba în cadrul discursului de la SAG Awards 2020, dar și cu cine ar putea să vină la Premiile Oscar, fanii gândindu-se că e posibil ca el să fie însoțit de Jennifer Aniston.

Inițial, el a fost întrebat care este statusul lui actual de pe Tinder, iar el a spus „nu știu”, iar ulterior i s-a pus întrebarea dacă își va face și cont de Instagram. Cu toate că ne-am fi așteptat ca răspunsul să fie da, spre dezamăgirea fanilor, Brad Pitt nu va fi și pe Instagram. „Nu, și cred că sunt foarte fericit așa”, a spus actorul.

Întrebarea care se află pe buzele tuturor este cu cine va veni Brad Pitt la Premiile Oscar, însă nici el nu știe. Întrebat de reporterii de la Daily Mail dacă va merge cu Jennifer Aniston, el a râs și a spus că nu are încă o parteneră pentru acest eveniment.

Însă, Brad Pitt este prieten destul de apropiat și cu actorul Dax Shepard, ceea ce înseamnă că e posibil ca ei să vină împreună la Premiile Oscar. Dax Shepard a dezvăluit în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show faptul că ei au petrecut o zi minunată împreună. „Da, am mers cu motocicletele într-o zi.” Ba mai mult decât atât, el a fost întrebat de către E! News dacă există probabilitatea să vină împreună, iar răspunsul lui a fost chiar neașteptat. „Da, este o idee grozavă”, a spus Brad Pitt.

Dacă discursul pe care l-a avut la SAG Awards ne-a impresionat, și cel de la Santa Barbara International Film Festival s-a ridicat la nivelul așteptărilor. „Sunt seri precum acestea când mă uit în urmă și mă simt extrem de recunoscător. Sunt atât de norocos pentru toți oamenii minunați cu care am avut ocazia să lucrez, care m-au învățat atât de multe și m-au impresionat. De la editori, compozitori și minunații directori care au avut o direcție care a însemnat atât de mult pentru mine. Mă simt binecuvântat să fiu aici și sunt recunoscător pentru asta”, a spus Brad Pitt.

Citește și:
Adevărul despre imaginile cu Jennifer Aniston și Brad Pitt din culisele SAG Awards 2020

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people