Cine este vedeta care a sărutat-o pe Beyoncé chiar de față cu Jay Z

„Sunt mort. Viața mea s-a terminat. Toată viața mi-a trecut prin fața ochilor.”, și-a spus Benny Blanco după ce a sărutat-o din greșeală pe Beyoncé.

Cine este vedeta care a sărutat-o pe Beyoncé chiar de față cu Jay Z

Benny Blanco, producător muzical, compozitor și DJ, a recunoscut recent într-un interviu pe care i l-a acordat lui Zane Lowe pentru Apple Music că a sărutat-o din greșeală pe Beyoncé. Însă partea cu adevărat picantă de-abia acum vine: de față era și soțul acesteia, Jay Z.

Blanco a povestit că incidentul s-a întâmplat în urmă cu zece ani, când acesta a petrecut un weekend alături de celebrul cuplu în casa lor din Hamptons.

„Într-o seară ne relaxam… și Beyoncé a spus: ‘Hai să facem un beat battle’. Am început să fac beat-uri. Jay Z era și el acolo și ne relaxam și beam. S-a apropiat de mine și a început să facă freestyling. Și eu eram la modul ‘Jay-Z stă aici, se îmbată cu mine, face freestyling, în timp ce Beyoncé cântă scurte refrene. Și urmează să intrăm cu toții în piscină’. În momentele alea mă întrebam ‘Cum poate fi asta viața mea?'”.

Însă, lucrurile au luat o turnură neașteptată la finalul celor trei zile petrecute împreună.

„Era sfârșitul serii. Era a treia seară în care eram acolo, OK? Toată lumea era beată, ne distram. Ne spunem ‘Noapte bună’. Și ăsta a fost momentul în care m-am gândit… ‘O îmbrățișez pe Beyoncé? Adică, care e protocolul? Ce faci? Spui pur și simplu Pa?'”.

Artistul a decis atunci că cel mai potrivit mod în care ar putea să își ia rămas bun de la Beyoncé ar fi să o sărute pe obraz. Însă… din greșeală, a ajuns să o sărute pe buze, chiar de față cu Jay Z.

„Îmi aduc aminte că m-am gândit să o îmbrățișez, dar apoi mi-am spus că mai bine o sărut pe obraz. Și m-am apropiat să o sărut pe obraz și cred că am ratat puțin. Cu siguranță i-am atins colțul buzei. Mi-am spus: ‘O doamne, ăsta este cel mai groaznic lucru din viața mea’. Și mă uit la Jay Z și mă gândesc: ‘Oh, OK. Sunt mort. Viața mea s-a terminat. A fost grozav. Mă bucur că v-am cunoscut’. Toată viața mi-a trecut prin fața ochilor.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @itsbennyblanco

Însă, din fericire pentru Benny, Jay Z nu a observat incidentul. „Bine, frate. Ne vedem mâine”, i-a spus rapper-ul.

„Nimeni nu a observat. Ea nu a făcut-o”, a concluzionat ușurat Blanco.

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Beyonce are 80.000 de albine la ea acasă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video