Cine este Van Jones, bărbatul despre care se zvonește că ar fi noul partener al lui Kim Kardashian?

Van Jones este un reporter specializat în politică, care lucrează pentru CNN, și despre a cărui relație cu Kim Kardashian s-a mai speculat în trecut.

Cine este Van Jones, bărbatul despre care se zvonește că ar fi noul partener al lui Kim Kardashian?

Van Jones, par să creadă fanii și site-urile dedicate celebrităților din întreaga lume, ar fi noul partener romantic al lui Kim Kardashian, vedeta de reality show care se află chiar acum în mijlocul unui complicat proces de divorț și custodie cu fostul său soț, Kanye West.

Dar speculațiile despre o relație între Kim Kardashian și Van Jones au început cu mult timp în urmă ca mariajul acesteia cu Kanye să ajungă, după șase ani, la final. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la Casa Albă, în 2018, atunci când Kim Kardashian a început să fie interesată de justiție, care urmare a eforturilor sale de a elibera din penitenciar o femeie condamnată pe nedrept. La vremea respectivă, Kardashian a insistat pe lângă fostul președinte Trump până ce a obținut eliberarea femeii… iar această primă campanie de succes a fost și cea care a convins-o că își dorește să repete experiența în viitor. Mai mult, implicarea ei în acest caz a făcut-o să dorească să studieze dreptul, ceea ce vedeta și face în acest moment.

Așadar, întâlnirea cu comentatorul politic Van Jones a fost una legată de această sferă a intereselor vedetei, starul CNN declarând ulterior că a fost impresionat de dorința lui Kardashian de a devenit avocată: „Ia aceste cazuri foarte în serios”, declara comentatorul. „E aproape jenant să intri într-o întâlnire cu Kim Kardashian, ești avocat și ea nu este, dar ea știe mai mult decât tine, de depate. Și asta se întâmplă tot timpul.”, a mai spus acesta, el însuși fiind absolvent al Facultății de Drept de la Yale, fără să practice, însă, meseria.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Kim este atât de pregătită și atât de pasionată, citește scrisorile pe care le primește și încearcă mereu să-și dea seama cum poate să ajute”, a mai spus în trecut Van Jones. „Oamenii uită că este fiica unui avocat cu mari realizări (Robert Kardashian, tatăl vedetei, a fost unul dintre avocații care au plecat în celebrul caz O.J. Simpson, n.red.). Este și mama a trei copii afro-americani, deci viziunea ei despre reforma sistemului de justiție vine și din această pespectivă. (…) Este extraordinară, iar oamenii vor trebui să o re-evalueze. Nu mai este acea copilă care mergea la petreceri cu Paris Hilton.”, mai declara prezentatorul TV.

Pe numele său real Anthoney Kapel Jones, Van Jones este co-fondatorul mai multor organizații și scriitor, dar și câștigător al premiului Emmy. Acesta a fost consilierul lui Obama, a lucrat cu mai multe administrații în chestiuni privind reformele în justiție și a fost un apropiat al lui Prince.

Citește și:
Premiile Oscar 2021: Cele mai HOT cupluri

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video