Cine este Tom Parker Bowles, fratele vitreg al Prințului Harry și al Prințului William?

Află mai multe despre Tom Parker Bowles, fiul vitreg al Prințului Charles, dar care nu își dorește însă o legătură mai apropiată cu familia regală.

Cine este Tom Parker Bowles, fratele vitreg al Prințului Harry și al Prințului William?

Cu toții suntem familiari cu cele mai proeminente nume ale familiei regale britanice, tocmai de aceea am fost uimiți recent când am auzit vorbindu-se despre Tom Barker Bowles, celălalt fiu (vitreg) al Prințului Charles. Acesta este practic frate vitreg cu Prințul Harry și Prințul William și e, într-un fel, parte din familia regală, dar cu toate astea, nu prea a intrat în atenția publicului până acum.

Înainte de a-și oficializa relația cu Prințul Charles, Camilla a fost căsătorită cu Andrew Parker Bowles, cu care a avut doi copii: Tom Parker Bowles și sora sa, Laura.

Tom, în vârstă de 45 de ani, a scris până acum nu mai puțin de șapte cărți de bucate și a fost o perioadă food editor pentru revista Esquire. A participat și la mai multe emisiuni televizate de gătit. De altfel, există pe internet și un video cu Tom Parker Bowles mâncând un hamburger.

Dar chiar dacă Prințul Charles este acum tatăl său vitreg, Tom Parker Bowles nu se consideră parte din familia regală, după cum a declarat publicației Good Morning Britain: „Mama noastră s-a căsătorit cu el, ea face parte (din familia regală). Noi suntem copii obișnuiți. Suntem doar așa, pe lângă. Dar asta nu înseamnă că nu ia parte la evenimente oficiale, precum nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Cu toate astea, Prințul Charles are puterea de a acorda copiilor săi vitregi titluri nobiliare odată ce ajunge la tron, așa că Tom ar putea primi la un moment dat și un titlu nobiliar. Tom Parker Bowles este căsătorit cu Sara Buys, fashion editor, cu care are doi copii. La nunta lor au venit inclusiv frații săi vitregi, Prințul Harry și Prințul William.

Foto: Hepta

Citește și:
EXCLUSIV: Alexandru Abagiu despre Asia Express – „Am fost pus față în față cu cea mai mare frică a mea'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people