Cine este noul iubit al Maliei Obama

Malia Obama, fiica cea mare a fostului presedinte al Statelor Unite a dezvaluit in sfarsit cine este noul ei iubit.

Cine este noul iubit al Maliei Obama

Malia Obama, studenta la Harvard, are un nou iubit: Rory Farquashon, un student britanic care a fost sef de promotie la Rugby School. Cei doi au fost surprinsi sarutandu-se in timpul unui meci de fotbal american intre Harvard si Yale.


Iubitul Maliei a studiat la o Rugby School, unde a fost ales sef de promotie in anul 2015-2016. Tanarul de 19 ani a facut parte, de asemena, dintr-un club de chimisti, numit Blue Bunsen Society.

Conform spuselor unui prieten, acesta este descris de catre ceilalti ca fiind popular si are acel ceva'.

Se pare ca Rory Farquashon este talentat si la sport, intrucat acesta si-a reprezentat scoala in echipa de rugby si de golf. Acesta a jucat si intr-un video la ceremonia de la Cupa Mondiala in 2015, unde a aparut si printul Harry.

Tatal lui, Charles (in varsta de 57 ani) a terminat Dreptul la St Catherines College, Cambridge si este director executiv la Insight Investment Management Limited in Londra, in timp ce mama sa (in varsta de 58 ani) este contabila la Londons Upper Tribunal.

Din contul de Twitter al tanarului se observa faptul ca isi doreste sa urmeze cariera tatalui sau, si tototdata, se pare ca este un critic dur al presedintelui Donald Trump.

Malia si Rory au inceput sa se intalneasca la aproximativ cateva luni de la inceperea anului universitar. Baiatul a fost descris de catre Mail Online drept baiatul inalt, brunet care o saruta pe Malia Obama'.

Citeste si:
Barack Obama a vorbit despre increderea in viitor data de fiicele sale

Text: Monica Andrei
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people