Cine este membrul familiei regale britanice care a îndeplinit cele mai multe atribuții oficiale în 2018

Deși Meghan Markle și Kate Middleton au fost în centrul atenției anul trecut, o altă persoană a fost desemnată drept „cel mai ocupat membru al familiei regale britanice" în 2018.

Cine este membrul familiei regale britanice care a îndeplinit cele mai multe atribuții oficiale în 2018

Fiica Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Anne, a obținut titlul de cea mai muncitoare membră a familiei regale, cu 447 de apariții oficiale și alte 71 de atribuții îndeplinite internațional, potrivit Tim O’Donovan, care completează lista pentru ziarul The Times din Regatul Unit de 39 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Princess Anne, is named the hardest working royal of 2018. Second, Prince Charles. #princessanne #princessroyal #britishmonarchy

O postare distribuită de PrincessAnne/PrincessRoyal (@anne_princessroyal) pe

Prințesa Anne a participat la mai multe evenimente decât Prințul William, Kate și Prințul Harry la un loc (William a fost prezent la 150 de evenimente în țară și 70 în străinătate, în timp ce Harry a participat la 108 evenimente în țară și 85 internaționale). În 2017, Prințul Charles a fost cel care și-a îndeplinit cele mai multe atribuții oficiale, cu un număr de 374 în Regatul Unit și alte 172 în străinătate, fiind întrecut de sora lui în 2018.

Deși Regina Elisabeta a II-a nu mai călătorește în afara țării, ea a reușit să participe la 283 de evenimente în Regatul Unit în decursul anului trecut. Pentru al treilea an consecutiv, Kate Middleton are cele mai puține atribuții oficiale îndeplinite, numărul fiind de 87. Kate s-a dedicat în totalitate creșterii celor trei copii ai săi, petrecând o mare parte a lui 2018 în concediu de maternitate.

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, a ocupat de asemenea ultimele poziții, luându-se totuși în considerare faptul că și-a început atribuțiile oficiale în luna mai a anului 2018, când s-a căsătorit cu Prințul Harry. Pe parcursul anului, Ducesa de Sussex a fost prezentă la 45 de evenimente oficiale în țară, și 51 în străinătate.

Cu toate acestea, Tim O’Donovan evidențiază faptul că participarea la evenimente oficiale nu ar trebui să fie un concurs între membrii familiei regale. „Ar trebui să subliniez că acest tabel cu cifre nu ar trebui să fie transformat într-o competiție de performanțe regale individuale. Fiecare atribuție diferă de la timp la conținut la perioada de stabilire a motivelor pentru care ar trebui să participe, dacă trebuie să pregătească un discurs și așa mai departe. Cu excepția Crăciunului și a Paștelui, Regina nu are nicio altă zi liberă.”

Citește și:
Prințul Harry a renunțat la cafea și alcool pentru Meghan Markle

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people