Cine este iubita lui Bruno Mars?

Bruno Mars are o iubită superbă, însă relația lor este una discretă, așa că puțini știu mai multe informații despre cea care îi este alături de aproape 7 ani.

Bruno Mars a fost probabil cel mai fericit artist la Premiile Grammy, el câștigând la fiecare categorie la care a fost nominalizat, deși au existat numeroase voci care au declarat că altcineva ar fi trebuit să primească premiul pentru cel mai bun album.

În această seară specială, Bruno Mars nu s-a bucurat doar de susținerea prietenilor, ci și de prezența iubitei sale, Jessica Caban. Cei doi au fost văzuți împreună doar la Premiile Grammy (în 2014 și în 2016), așadar nu este de mirare că nu știm foarte multe despre ea.

Jessica Caban și Bruno Mars au o relație de aproape 7 ani, cei doi formând un cuplu din 2011. Jessica este actriță și model, a apărut în campania pentru colecția vestimentară lansată de Jennifer Lopez și, totodată, a câștigat competiția Model Latina. Dacă ai urmărit și „Jane the Virgin”, probabil o recunoști, ea interpretând rolul Soniei.

Cei doi s-au mutat împreună după un an de relație, Jessica venind în Los Angeles pentru el. Bruno a dezvăluit ulterior că una dintre cele mai cunoscute melodii ale sale, „When I Was Your Man” este despre Jessica Caban.

Între cei doi există și o mică diferență de vârstă. Jessica s-a născut pe 13 iunie 1982, adică are 35 de ani. Asta înseamnă că este mai mare decât Bruno cu trei ani.

Citește și:
Singurele ținute de pe red carpet de la Grammy 2018 pe care CHIAR MERITĂ să le vezi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people