Cine este femeia cu care Brad Pitt a promis ca va avea o relație dacă va fi singur în 2019

Brad Pitt a făcut o promisiune mai puțin obișnuită unei actrițe de la Hollywood în timp ce se aflau într-un lift.

Cine este femeia cu care Brad Pitt a promis ca va avea o relație dacă va fi singur în 2019

Brad Pitt a făcut un pact mai puțin obișnuit cu o actriță care a atras atenția și la Premiile Oscar. Tiffany Haddish a dezvăluit că ea și faimosul actor au făcut o înțelegere să fie împreună dacă vor fi amândoi singuri în 2019.

Actrița din filmul „The Girls Trip” i-a povestit lui Kelly Ripa în culisele Premiilor Oscar că ea și Brad Pitt s-au întâlnit într-un lift, iar discuția lor a fost foarte interesantă.

Kelly Ripa și Tiffany au jucat „Marry, Date, Dish”, iar atunci când Ripa a scos numele lui Pitt, Haddish a povestit momentul în care practic cei doi au stabilit o întâlnire pentru anul viitor.

„Oh, tocmai l-am întâlnit la lift, mi-a spus că dacă vom fi amândoi singuri anul viitor, ar trebui să ieșim la o întâlnire, așa că știi ce înseamnă asta”, a declarat Tiffany Haddish. Ea a adăugat că Brad Pitt are șapte copii, așadar acest lucru ar putea fi o problemă, lucrurile fiind prea complicate.

Kelly Ripa a fost însă curioasă de ce ar trebui să aștepte atât de mult Tiffany pentru o întâlnire, însă nici ea nu știe exact: „Nu știu, el mi-a spus să așteptăm un an”.

În urma jocului, Tiffany Haddish a declarat că ar ieși la întâlnire cu Brad Pitt, s-ar căsători cu George Clooney și ar renunța la Javier Bardem, deoarece nici nu știe cine este.

Citește și:
Cele mai amuzante momente de la Premiile Oscar 2018

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people