Cine este cea mai tanara regina din lume

Familia regala britanica primeste cea mai multa atentie, mai ales in ultimul timp datorita logodnei Printului Harry, insa stii cine este cea mai tanara regina din lume?

Cine este cea mai tanara regina din lume

Regina Elisabeta a II-a a stabilit un nou record, aceasta avand cea mai longeviva domnie, insa, cea care detine titlul de cea mai tanara regina in viata din lume este Regina Bhutanului, Jetsun Pema.

Her Majesty The Gyaltsuen at the Peling Tsechu. #HerMajesty #QueenJetsunPema #Gyaltsuen #blessed #Peling #Tsechu #Gyalsey

A post shared by Her Majesty Queen Jetsun Pema (@her_majesty_queen_of_bhutan) on

Jetsun Pema a devenit regina la varsta de 21 ani, iar acum, la 27 de ani este cea mai tanara regina in viata. Ea s-a casatorit cu regele Druk Gyalpo, cunoscut sub numele de Regele Dragon. Acesta a asteptat ca Jetsun Pema sa isi termine studiile in Marea Britanie, cei doi casatorindu-se la intoarcerea ei in Bhutan.

„Am asteptat ceva timp pentru a ma casatori. Nu conteaza insa cand te casatoresti cat timp o faci cu persoana potrivita. Eu sunt sigur ca m-am casatorit cu persoana potrivita”, declarase acesta in cadrul unui interviu pentru InStyle.

Regina a studiat Relatii Internationale si Istoria Artei la Regent’s College in Londra. Aceasta a devenit mama in 2016, fiul ei fiind Printul Jigme Namgyel Wangchuck.

Jetsun Pema se implica si in diverse actiuni caritabile, ea fiind cea care conduce Societatea Regala pentru Protectia Naturii. Totodata, aceasta colaboreaza si cu alte organizatii precum Societatea Crucii Rosii Bhutan, Bhutan Kidney Association sau Ability Bhutan Society.

Citeste si:
Imagini rare cu adorabilul Print al Bhutanului!

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people