Cine este actrița română de 27 de ani care joacă în două dintre filmele premiate cu Oscar

O tânără actriță din Alba a jucat în două dintre filmele care au câștigat un trofeu la Premiile Oscar 2020.

Cine este actrița română de 27 de ani care joacă în două dintre filmele premiate cu Oscar

Diana Alexandra Pocol este tânăra de 27 de ani care joacă în două dintre filmele premiate cu Oscar anul acesta, Judy și Rocketman.

Tânăra locuiește în prezent în Londra, însă ea a absolvit Liceu de Arte Regina Maria Alba Iulia și a Academia de Muzică Gheorghe Dima Cluj-Napoca.

Aceasta a declarat presei că a decis să plece în Marea Britanie la scurt timp după finalizarea studiilor, ea primind o bursă de studiu la Academia de Muzică din Essex. La doar șase luni, după o perioadă dificilă în care a lucrat ca ospătăriță, ea a început să colaboreze cu mici agenții din Londra. Așa a obținut și rolul din Judy, un film biografic despre viaţa celebrei Judy Garland. În acest film, Diana interpretează o versiune mai tânără a actriței Ava Gardner.

Totodată, ea apare și în Rocketman, jucând rolul lui Mary, secretara lui Dick James, directorul casei de producţie cu care Elton John semnează primul său contract. „Sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să lucrez cu astfel de oameni incredibil de talentaţi. A fost o experienţă uimitoare”, a spus Diana Pocol despre experiența trăită.

Citește și:
Câștigătorii Premiilor Oscar 2020 – lista completă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people