Cine e bărbatul misterios din selfie-ul lui Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez a postat recent încă o imagine din carantină, iar fanii vedetei au început să speculeze imediat în legătură cu bărbatul misterios care se întrezărește în fotografie.

Cine e bărbatul misterios din selfie-ul lui Jennifer Lopez?

Deși Jennifer Lopez a cucerit atenția internetului, încă o dată, cu un selfie extrem de reușit, fanii ei s-au activat instantaneu, încercând să afle cine e bărbatul misterios care apare din greșeală în fotografie.

Lopez a postat imaginea săptămâna trecută selfie-ul făcut în sala de gimnastică de la ea de acasă, iar fanii au observat imediat o figură necunoscută, care apare în fotografia cântăreței.

 

View this post on Instagram

 

If it doesnt challenge you, it doesnt change you… #CamoFriday @niyamasol 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Așa încât nu abdomenul perfect al vedetei i-a impresionat pe aceștia, care au vrut mai degrabă să afle cine e bărbatul misterios din imagine. Comentariile au apărut imediat. „De ce e un bărbat în fundal, care își ține mâna la gură?”, a comentat cineva. „Ce se întâmplă după umărul drept?”, a întrebat un altul. „A observat cineva tipul cu masca?”, a întrebat altcineva.

În cele din urmă, s-a aflat, totuși, cine este bărbatul misterios. Se pare, din spusele unei surse apropiate de Jennifer Lopez, care a dezvăluit acest lucru presei, că misterul nu era nici un mister. Mai exact, că Alex Rodriguez, partenerul lui Lopez, avea o discuție pe Zoom în momentul în care artista și-a făcut fotografia.

Sursa a povestit pentru E!News despre bărbatul misterios. „Dacă vă uitați de aproape, puteți să vedeți brațul lui Alex, într-o cămașă bleumarin. Stă la birou, cu un ecran mare în față, așa încât imaginea persoanei pe care o văd oamenii este, de fapt, persoana din apelul Zoom.” Așa încât toată lumea a aflat cine e bărbatul misterios și dilema a fost elucidată.

Jennifer Lopez își petrece perioada de izolare alături de gemenii săi, Emme și Max, și de partenerul ei și de fiicele sale, Natasha și Ella. La începutul acestei luni s-a aflat și că Jennifer Lopez și-a amânat nunta, programată pentru anul acesta.

Citește și:
Top 8 costume de baie sub 200 lei, pentru vremuri mai bune

Foto: Instagram, arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people