Cine a fost prima persoană care i-a scris lui Jennifer Aniston atunci când a aflat că avionul în care aceasta se afla a fost nevoit să aterizeze de urgență

Jennifer Aniston a dezvăluit numele primei persoane care a contactat-o în momentul în care a aflat că avionul la bordul căruia aceasta se afla, a fost nevoit să aterizeze de urgență.

Cine a fost prima persoană care i-a scris lui Jennifer Aniston atunci când a aflat că avionul în care aceasta se afla a fost nevoit să aterizeze de urgență

Jennifer Aniston a fost invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres în această săptămână și a discutat despre mai multe aspecte ale vieții sale, de la o posibilă reuniune a serialului „Friends” și până la cea mai recentă sperietură aproape traumatizantă pe care a trăit-o într-un avion.

Jennifer Aniston se afla în drum spre Mexic pentru a continua festivitățile de împlinire a vârstei de 50 de ani, aniversare pe care a sărbătorit-o recent alături de mai multe celebrități, în Los Angeles. Actrița a fost văzută pe aeroportul din Cabo alături de prietena și fosta colegă de platou, Courteney Cox.

„În timpul zborului au fost turbulențe puternice. Toți ceilalți erau foarte calmi pentru că nu le este teamă să zboare cu avionul. Am mers așa în jur de o oră și jumătate, iar apoi stewardesa mi-a spus: „Pilotul vrea să-ți vorbească”, iar eu am spus: „Nu vreau să vorbesc cu pilotul”, așa că l-am trimis pe unul dintre prietenii mei mai calmi să discute cu el”, a povestit actrița.

Jennifer Aniston își aduce aminte că în acel moment lumea din avion era destul de panicată, începând să scrie mesaje către familie și prieteni. „Iar eu mă gândeam: „Cui îi scriu?” Iar apoi, tu (Ellen DeGeneres) ai fost prima persoană care m-a întrebat „Ești bine?” Jennifer a continuat cu un comentariu amuzant, adăugând „Ellen! Am pe cineva care mă iubește.”

Purtătorul de cuvânt al Administrației Federale a Aviației le-a spus celor de la ET că avionul care a decolat de pe aeroportul din Los Angeles vineri dimineața a pierdut o roată sau un cauciuc în timp ce se ridica de la sol. Potrivit purtătorului de cuvânt, avionul a aterizat în apropierea Aeroportului Internațional din Ontario, California de Sud, pentru a rezolva problema. La bordul avionului se aflau atât Molly McNearney, soția lui Jimmy Kimmel, cât și Amanda Anka, soția lui Jason Bateman.

Citește și:
Motivul pentru care Ellen Pompeo nu a renunțat la „Greys Anatomy', deși mediul de lucru era unul „toxic'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people