Cindy Crawford i-a oferit fiicei sale, Kaia Gerber, un sfat important pentru cariera de model

Sa fii model nu este usor, asa ca Cindy Crawford i-a oferit fiicei sale, Kaia Gerber, un sfat important pentru cariera sa.

Cindy Crawford i-a oferit fiicei sale, Kaia Gerber, un sfat important pentru cariera de model

Cindy Crawford este unul dintre cele mai bune modele, iar fiica sa ii calca pe urme. Kaia Gerber este deja imaginea unui parfum si, avand in vedere ca are doar 15 ani, va avea o cariera uimitoare cu siguranta.

In timpul unui interviu pentru E! News, Kaia a declarat ca mama ei i-a spus intotdeauna sa ramana asa cum este si sa fie intotdeauna ea, deoarece in aceasta industrie oamenii incearca sa se schimbe foarte mult.

Kaia a vorbit si despre modul in care se poarta mama ei, spunand ca intotdeauna o suna pentru a o intreba daca a mancat, daca s-a odihnit, cu alte cuvinte, se comporta ca orice mama.

Avand in vedere ca se apropie Ziua Mamei, Kaia a dezvaluit ca are un ritual pentru aceasta zi speciala: ii pregateste micul dejun si petrec ziua impreuna, iar in acest an vor organiza un eveniment, „Best Buddies”.

Citeste si:
Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, isi consolideaza statutul de topmodel

Kaia Gerber a aparut si in filmul „Sister Cities”, insa a declarat ca pentru moment vrea sa se concentreze pe cariera de model, insa nu isi doreste sa renunte la actorie.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people