Christina Aguilera vrea să colaboreze cu Britney Spears

Christina Aguilera a fost invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, în cadrul căreia a lansat ideea de colaborare cu Britney Spears.

Christina Aguilera vrea să colaboreze cu Britney Spears

„Când mi-am început cariera a fost destul de evident că eu și Britney eram…Britney/Christina erau considerate rivale. Dacă am fi avut social media la acea vreme, probabil că am fi făcut o melodie împreună și i-am fi uimit pe toți”, a spus artista.

Când Jimmy Kimmel i-a atras atenția că ar fi destul de târziu pentru o colaborare Aguilera-Spears, diva pop a precizat: „Probabil că nu este prea târziu pentru asta”. Spre încântarea fanilor de pretutindeni, Christina a continuat prin a spune „Hey, sunt dispusă să fac asta, dacă echipa ei este de acord”.

În cadrul aceleiași emisiuni, Aguilera a mărturisit că și-ar fi dorit să fie martoră la cearta dintre Cardi B și Nicki Minaj, care s-a întâmplat weekend-ul trecut, exact în timp ce ea era pe scenă. „Am auzit că a fost o ceartă. La început, am înțeles că a fost în timpul piesei mele `Fighter`, care se potrivește atât de bine. Mă gândeam `Oh, doamne, este genial`”, se amuză Christina, precizând mai târziu că momentul s-a întâmplat, de fapt, în timpul melodiei `Genie in a Bottle`.

Artista regretă, totuși, că nu a putut fi martoră la cele întâmplate. „Mă gândeam că oamenii vor crede că sunt supărată că acest lucru s-a întâmplat în timpul show-ului meu. Dar de fapt, eram tristă că nu am putut să văd personal ce s-a întâmplat. Acolo a fost adevăratul show”.

Christina Aguilera urmează să plece în turneu pentru prima dată după aproape un deceniu.

Citește și:
Christina Aguilera, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată: fără pic de machiaj și cu părul natural

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people