Christina Aguilera, însoțită de fiica ei pe scenă la concertul din Londra

Christina Aguilera știe cum să își încânte fanii prezenți la concertele ei și de data aceasta nu vorbim despre interpretarea pieselor sau de show-ul oferit de dansatorii ei.

Christina Aguilera, însoțită de fiica ei pe scenă la concertul din Londra

Christina Aguilera a avut un invitat special la cel mai recent concert al său, pe care l-a susținut la Londra, pe Wembley Arena. Este vorba de fiica ei în vârstă de 5 ani, Summer Rain.

Micuța, purtând căști antifonice, i s-a alăturat pe scenă mamei sale în timp ce aceasta interpreta hit-ul „Let There Be Love”. „Summer mă roagă în fiecare seară să vină alături de mine pe scenă! Și apoi devine timidă… dar adoră acest lucru..”, le-a declarat Christina Aguilera celor prezenți la concert.

Aguilera, în vârstă de 38 de ani, se află în prezent în mijlocul turneului „X Tour”, primul ei turneu european din ultimii 13 ani.

Înainte de concertul din Londra, Christina Aguilera a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram o imagine în care apare alături de cei doi copii ai săi, fiica ei, Summer, și fiul, Max, în vârstă de 11 ani, din căsătoria cu Jordan Bratman, dezvăluind astfel că cei doi o însoțesc în acest turneu.

 

View this post on Instagram

 

My reason for being… and why I do it all! See you tonight, London!! #TheXTour

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Într-un interviu acordat recent, artista a vorbit despre experiența de a pleca în turneu însoțită de copiii ei. „Este multă muncă extra, dar este extraordinar. Am ezitat la început să îi iau cu mine în turneu pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut în același timp, multe aspecte cu care se jonglează concomitent. Este foarte diferit de cum erau turneele atunci când aveam 21 de ani. Atunci te gândeai numai la tine, acum la toate aspectele care țin de tine ca mamă”.

Citește și:
Imagini inedite cu gemenii lui Celine Dion

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people